Kultúra

Hétvégén is játsszák az Ágacskát a szegedi színházban

Hétvégén is játsszák az Ágacskát a szegedi színházban

2014. február 27., csütörtök
Hétvégén is játsszák az Ágacskát a szegedi színházban
DSC_0136

Csukás István legnépszerűbbnek tartott zenés mesejátékával kedveskedik a Szegedi Nemzeti Színház február 28-tól a gyermekeknek és szüleiknek. A teátrum nemcsak hétköznap, de hétvégén is műsorra tűzi a darabot.

"Ágacska nem igazán tudja, ki is ő. Biztos, hogy nem virág, nem lepke, nem gomba, nem kacsa és nem is béka. Azt mondják, leginkább az emberre hasonlít. Megismerkedik Danival, a kancsal kacsával, Bercivel, az örökké bruhaházó békával és a kitört fogú Pösze egérrel. Együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől mindannyian gyógyulást remélnek" - írja a történetről a színház honlapja. Az előadást a február 28-i premiert követően három alkalommal is játsszák a Kisszínház színpadán hétvégi időpontokban, így március 1-jén 17 órától, március 16-án pedig 11 és 16 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.