Bulvár

Szegedről érkezett határsértőket fogtak el Burgenlandban

Szegedről érkezett határsértőket fogtak el Burgenlandban

2015. június 22., hétfő
Szegedről érkezett határsértőket fogtak el Burgenlandban

Huszonhat határsértőt fogtak el Burgenlandban, akik furgonba zsúfolódva Magyarországról érkeztek Ausztriába - közölte a tartományi rendőrség hétfőn.

A burgenlandi rendőrség vasárnap hajnalban a parndorfi vasútállomásnál végzett ellenőrzése során állította meg a kisbuszt, amelynek német ideiglenes rendszáma volt. A rakodótérben 18 szíriai és 8 iraki menekült utazott, köztük egy nő, egy öthónapos csecsemő és egy hároméves kislány is. A huszonhat embert különböző embercsempészek juttatták el Magyarországra, a menekülteknek négy órán át gyalogolniuk is kellett. A jármű vezetőjét, aki Szegedről szállította az embereket Bécs felé, őrizetbe vették.

Huszonhat határsértőt fogtak el Burgenlandban, akik furgonba zsúfolódva Magyarországról, Szegedről érkeztek Ausztriába - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=548779

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.