A szegediek többsége nem akar külföldre költözni

2017. május 27., szombat · Hozzászólok

Havazás Hajdú-Bihar megyében

A szegedi YOUMIG konferencián a ki- és a bevándorlás is szóba került. Szegedről elsősorban az ország más részeire költöznek a fiatalok, de egyre többen választják valamely külföldi államot. Eközben elindult a korábban más országokban dolgozók hazatelepülése. Tovább »

Rogán: a határkerítés elbontása egész Európa biztonságát fenyegetné

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

A Magyarország déli határszakaszán felállított kerítés elbontásának ötlete rendkívül veszélyes, mert azzal veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát – mondta a Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban péntek este, a nemzeti konzultációról tartott fórumon és az azt megelőző sajtótájékoztatón. Tovább »

Novák Katalin: Magyarország a belső erőforrásaira támaszkodik

2017. május 26., péntek · Egy hozzászólás

A jelenlegi migrációs válságban fontos hangsúlyozni, hogy Magyarország a külső erőforrások helyett belső erőforrásokra támaszkodik, a kormány magyar embereket és családokat szeretné támogatni – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Családok budapesti világtalálkozójának szünetében tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Tóth Péter: Felelőtlen Botka László és a baloldal bevándorlásügyben

2017. május 26., péntek · Egy hozzászólás

toth_peter_sajttaj001kf

A Jobbik álláspontja, hogy a kerítés megépítése és a honvédség levezénylése a határhoz szükséges megoldás volt – közölte Tóth Péter, a párt helyi elnöke, aki szerint semmi meglepő nincs Botka László nyilatkozatában. Úgy értékelt sajtótájékoztatóján, felelőtlen az a baloldali politizálás, amely azt mondja, hogy ide meg kell hívni a bevándorlókat. Tovább »

Trócsányi a Kommerszantnak: vettük a bátorságot megtámadni a menekültelosztási kvótarendszert

2017. május 24., szerda · Hozzászólok

Magyarország Szlovákiával együtt, Lengyelország támogatása mellett vette a bátorságot, hogy az Európai Bíróságon támadja meg a menekültelosztási kvótarendszert, az eljárásban őszre várható az ítélet – jelentette ki Trócsányi László igazságügyi miniszter a Kommerszant orosz gazdasági napilap szerdai számában megjelent interjújában. Tovább »

Következő oldal »