Bakondi: permanens a nyomás a magyar-szerb határon

2017. január 16., hétfő · 2 hozzászólás

Kontrát Károly; Bakondi György

A múlt év adatai azt mutatják, hogy 2015-höz képest alacsonyabb, de permanens nyomás alatt állt a magyar-szerb határszakasz – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Tuzson: a kormány célja a magyarok biztonságának megerősítése

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

Az idegenrendészeti őrizet visszaállításával is az a kormány célja, hogy a magyar emberek biztonságát a lehető legnagyobb mértékben megerősítse – erről beszélt Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken Budapesten újságíróknak. Tovább »

Első fokon bűnösnek mondta ki a bíróság László Petrát, három évre próbára bocsátották (FRISSÍTVE)

2017. január 12., csütörtök · 60 hozzászólás

laszlo_petra_per06_gs

Garázdaság vétségében bűnösnek mondta ki, és három évre próbára bocsátotta első fokon a Szegedi Járásbíróság csütörtökön azt az operatőrt, aki 2015 szeptemberében Röszke külterületén a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg. Tovább »

Orbán: a határvédelem továbbra is kiemelt nemzetbiztonsági ügy (FRISSTÍVE)

2017. január 12., csütörtök · 2 hozzászólás

Kontrát Károly; Simicskó István; Balogh János; Orbán Viktor

A magyar határra nehezedő nyomás a következő években nem fog megszűnni, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a határvadászképzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén. Tovább »

Következő oldal »