Kepes András: Csak politikai, gazdasági érdekek választják szét a vallásokat + FOTÓK

2017. február 22., szerda · 8 hozzászólás

kepes_andras005kf

Szegeden mutatta be világképét és Világkép című könyvét az ismert újságíró. Beszélt fiatalkoráról, napjaink technikai fejlődéséről, a kultúrák közötti különbségekről és hasonlóságokról. Szóba került a migráció, s elárulta azt is, hogy milyen jövőben hisz. Tovább »

Lázár a Kormányinfón: 2021-re négysávos út köti össze Szegedet és Debrecent (FRISSÍTVE)

2017. február 16., csütörtök · 18 hozzászólás

Lázár János

Lázár János szerint Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, az illegális bevándorlás azonban érdemben veszélyeztetheti az elmúlt években helyreállított közbiztonságot. Bejelentette, hogy a kormány jóváhagyta a Szegeddel kötött megállapodást. Tovább »

Halász János: a Fidesz egyetért a jogi határzár megerősítésével

2017. február 16., csütörtök · Hozzászólok

Halász János; Bakondi György

A Fidesz-frakció egyetért a jogi határzár megerősítéséről szóló kormányzati törvényjavaslat céljaival – közölte Halász János, a képviselőcsoport szóvivője csütörtökön a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének helyszínén, Visegrádon. Tovább »

Orbán Viktor: minden állami vezető kapjon államtudományi képzést

2017. február 14., kedd · 3 hozzászólás

orban_viktor07_gs

A kormánynak célja, hogy valamennyi állami vezető részesüljön államtudományi képzésben, legyen szó területi vagy központi szerv vezetőjéről – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) lapjának adott interjújában. Tovább »

Következő oldal »