Kvótaper – IM: a kormány nem enged az ügyben

2017. augusztus 23., szerda · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - Szerbia

A kormány nem enged kvótaügyben, és ezt egyértelművé tette az Európai Bizottsághoz eljuttatott válaszában is – jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium (IM) európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Varsó Brüsszelnek: a menekültek átirányítása súlyosbítja a migrációs válságot

2017. augusztus 23., szerda · Hozzászólok

Az uniós menekültelosztási rendszer rossz, súlyosbítja a migrációs válságot, sérti a tagállamok hatáskörét – szögezte le Mariusz Blaszczak lengyel belügyminiszter, összefoglalva azt a választ, amelyet majd Brüsszelbe továbbítanak a kvótaügyben zajló kötelezettségszegési eljárás keretében. Tovább »

Bakondi: fontos, hogy az EU szakítson eddigi migrációs politikájával

2017. augusztus 23., szerda · Hozzászólok

Kontrát Károly; Bakondi György

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Uniónak (EU) szakítania kellene eddigi migrációs politikájával, és nem szabadna fő feladatának tekinteni a “Soros-terv végrehajtását”, vagyis azt, hogy minél nagyobb számban és szervezetten érkezzenek illegális határátlépők Európába. Tovább »

Bakondi: a következetes biztonságpolitika miatt az egyik legbiztonságosabb ország Magyarország a turisták számára

2017. augusztus 22., kedd · Hozzászólok

bakondi02kf

A kormány következetes biztonságpolitikája, a több tízezer rendőr és katona erőfeszítései és a hatóságok helytállása miatt alakult úgy Magyarország biztonsági helyzete, hogy hazánkat egy brit felmérés szerint a kilencedik legbiztonságosabb úti céllá választották – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden az MTI-nek. Tovább »

Következő oldal »