Bakondi: az EU bürokratikus apparátusa a migrációt támogatja

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

Az Európai Unió bürokratikus apparátusa szisztematikusan és rendszeresen olyan döntéseket hoz, amelyek esetében a biztonság kérdése másodlagos vagy “sokadlagos” – közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán. Tovább »

A bevándorlók rontják a német iskolák teljesítményét

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

Rosszul teljesítenek a német iskolák, és ez a bevándorló-hátterű diákok növekvő arányára vezethető vissza – állítja egy országos felmérés eredményeiből született berlini kutatás. A magyar szakember szerint a migránsok állandósult lemaradása a többségi társadalmat is visszahúzza. Egyre többen gondolják Németországban, hogy a gyereküket magániskolába kell íratniuk ahhoz, hogy vigye valamire – mondta ennek kapcsán a Magyar Időknek Nógrádi György. Tovább »

Tuzson: a migráció céltáblájának közepébe helyezték Magyarországot

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

A Európai Unió szakbizottságának javaslata a migráció céltáblájának középpontjába helyezi Magyarországot – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tuzson Bence kiemelte: most még fontosabbá vált a nemzeti konzultáció. Tovább »

Fidesz: az EP megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását

2017. október 20., péntek · Hozzászólok

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését. Tovább »

Bánki Erik Szegeden: Amerika miatt erőlteti a migrációt Soros

2017. október 20., péntek · 13 hozzászólás

Soros György célja, hogy Európa egy gyenge, erőtlen, vízum nélküli ország legyen, ami által megerősödhet az amerikai gazdaság – mondta Bánki Erik, a parlament gazdasági bizottságának elnöke csütörtökön Szegeden, a nemzeti konzultációs fórumán. Tovább »

Lázár: biztosítottak a “Soros-terv” anyagi feltételei (FRISSÍTVE)

2017. október 19., csütörtök · 2 hozzászólás

Biztosítva vannak a “Soros-terv” anyagi feltételei, miután Soros György a vagyona egy jelentős részét, mintegy 18 milliárd dollárt, az alapítványai rendelkezésére bocsátotta – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Szakértő: a migrációt támogatják Soros barátai Brüsszelben

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

A “Soros baráti listáján” szereplő uniós képviselők azon dolgoznak, hogy összemossák a menekülteket, illegális bevándorlókat, gazdasági migránsokat: “mindegy, csak jöjjenek!” – fogalmazott az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön. Tovább »

A V4-ek talán soha nem voltak ilyen egységesek a közös fellépésben

2017. október 15., vasárnap · Egy hozzászólás

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a visegrádi négyek (V4 – Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország) talán soha nem voltak ilyen egységesek abban, hogy közösen lépjenek fel az Európai Unió jövőjét érintő kérdésekben, amelyek közül az egyik legfontosabb a migráció. Tovább »

A biztonság jelentheti Európában a legnagyobb értéket

2017. október 15., vasárnap · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Közgyűlés Ásotthalmon tartott kihelyezett ülését követően a képviselők megtekintették azt a fizikai határzárat, amely hathatós szerepet tölt be az ország biztonságának megőrzésében. Tovább »

Szakértő: a menekültkérdést tette a középpontba a győzelemre esélyes Osztrák Néppárt

2017. október 14., szombat · Egy hozzászólás

A bevándorláspolitikát és a menekültkérdést tette a választási kampány középpontjába a vasárnapi ausztriai előrehozott parlamenti választáson győzelemre esélyes Osztrák Néppárt (ÖVP) – mondta Gálik Zoltán egyetemi docens az M1 aktuális csatornán szombaton. Tovább »

Fidesz-MSZP tévévita: a kerítés állni fog

2017. október 13., péntek · 8 hozzászólás

Kerítésre szükség van, amíg tart a migránsválság – így vélekedett a Fidesz és az MSZP parlamenti frakcióvezetője is az RTL Klub Magyarul Balóval című vitaműsorának csütörtökön késő esti adásában. Tovább »

Lázár: történelmi érdemeink vannak a határok megvédésében

2017. október 10., kedd · Hozzászólok

Magyarországnak történelmi érdemei vannak a schengeni határok megvédésében, a balkáni migrációs útvonal lezárásában, és a végsőkig ki fog tartani annak érdekében, hogy meghatározhassa, ki tartózkodjon az országban – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az Európai ügyek bizottságának éves meghallgatásán. Tovább »

Migrációkutató: 3,6 millió menekült él Törökországban

2017. október 8., vasárnap · Egy hozzászólás

Mintegy 3,6 millió menekült vagy menedékkérő él Törökországban, közülük 3,3 millióan szíriainak vallják magukat, a további mintegy 250-300 ezer ember többsége pedig Irán térségéből, Afganisztánból, Pakisztánból és Bangladesből érkezett – mondta Kövecsi-Oláh Péter, a Migrációkutató Intézet kutatója vasárnap az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Semjén: Navracsicsnak tudnia kell, hogy kollégái Soros zsebében vannak

2017. október 8., vasárnap · 4 hozzászólás

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is “nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”. Tovább »

Kövér: A Fideszt hidegen hagyja a baloldali Muppet Show

2017. október 7., szombat · 6 hozzászólás

Kövér László szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez. Az Országgyűlés elnöke erről a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban beszélt. Tovább »

Tuzson: harc lesz Brüsszellel a “Soros-terv” lesöpréséért

2017. október 7., szombat · 3 hozzászólás

Harc lesz Brüsszellel, a hosszú távú küzdelem célja, hogy a “Soros-tervet le lehessen most már söpörni az asztalról” – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tovább »

Orbán: inkább segítünk megvédeni Románia keleti határát, minthogy kerítést húzzunk a magyar-román határon

2017. október 4., szerda · 2 hozzászólás

Magyarország a Romániát próbára tevő migrációs nyomás esetén szívesebben segítene megvédeni Románia keleti határait, minthogy kerítést kelljen húznia a magyar-román államhatáron. Erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt abban az interjúban, amelyet a Nagyváradon megjelenő Bihari Napló közölt szerdai számában. Tovább »

Tuzson: a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat

2017. szeptember 28., csütörtök · 2 hozzászólás

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a “Soros-tervről”, mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában. Tovább »

Bakondi: az uniót nem érdeklik a migráció biztonsági kockázatai

2017. szeptember 28., csütörtök · 3 hozzászólás

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió bürokratikus apparátusát és a bevándorlásban érdekelt országokat nem érdeklik a migráció biztonsági kockázatai. Tovább »

Következő oldal »