Bakondi György: megkezdte munkáját a jogi határzárat vizsgáló bizottság

2017. április 25., kedd · Hozzászólok

Megkezdte munkáját a jogi határzár valamennyi összefüggését vizsgáló bizottság, amelyről az Európai Bizottság, valamint a magyar belügyminiszter és igazságügyi miniszter állapodott meg – erről Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt az M1 aktuális csatornán kedden. Tovább »

Illegális bevándorlás – Völner: május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány álláspontját

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

Nemzeti konzultáció - Kérdõív

A nemzeti konzultáció során május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány illegális bevándorlásról kialakított álláspontját – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: a munkából élők költségvetése lesz a 2018-as (FRISSÍTVE)

2017. április 20., csütörtök · 9 hozzászólás

Kovács Zoltán; Lázár János

A munkából élők költségvetésének nevezte Lázár János miniszter a 2018-as büdzsét, amelynek tervezetét csütörtökön küldték meg a Költségvetési Tanácsnak, az előterjesztés várhatóan jövő héten kerül az Országgyűlés elé, és június 15-ig dönt is róla a Ház. Tovább »

Németh Szilárd: Magyarország megvédi Európa biztonságát

2017. április 20., csütörtök · 3 hozzászólás

nemeth-szilard-mti

A megerősített jogi és műszaki határzárral Magyarország megvédi a magyar embereket és az Európai Unió állampolgárait – mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségen tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Bakondi: szervezetten jönnek a migránsok

2017. április 20., csütörtök · Hozzászólok

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint szervezettséget mutat, ahogy a migránsok Európába érkeznek. A menedékkérőket elsősorban az embercsempészek, illetve más csoportok koordinálják – mondta Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában. Tovább »

Következő oldal »