Gyermeknapra moziba készül A Játékkészítő

2016. május 26., csütörtök · Hozzászólok

2016 májusában, Szegeden is látható a Játékkészítő. A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői, főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel. Tovább »

Középpontban a Mars téri, a Cserepes sori és a nagybani piac – 10 interpellációval hangol a közgyűlésre a Jobbik

2016. május 26., csütörtök · Hozzászólok

toth_peter_sajttj01_gs

Csak a Mars téri piac kapcsán 15 kérdést intézett Botka Lászlóhoz a jobbikos Tóth Péter, aki ezen felül a városi cégek működését firtatja, a Napfényfürdő sorsa után érdeklődik, illetve a Partfürdőn a területbérleti díjak drasztikus emelését kifogásolja többek között. Tovább »

Ujhelyi-munkatársakról, korrupcióról, áfaködösítésről – a közgyűlés előtt a Cserepes sori piac ügye (FRISSÍTVE)

2016. május 26., csütörtök · 15 hozzászólás

cserepes_sor014kf

Tóth Péter jobbikos képviselő egyebek mellett arra kíváncsi, Botka László polgármester azért haragszik-e Szabó Bálint jogászra, mert kitálal az “MSZP-s gazdasági körök korrupciós ügyeiről”. A városvezető válaszában nem tér ki a pártkötődéseket firtató felvetésekre. Tovább »

A díjhátralékosok nem használhatják a hulladékudvarokat

2016. május 26., csütörtök · Hozzászólok

varosuzemeltetesi_biz06_gs

A hulladékszállítással kapcsolatos helyi szabályozás nincs összhangban a központi jogszabályokkal, ezért szükséges azt módosítani – hangzott el a városüzemeltetési bizottság ülésén, amelyen kiderült, a Közbeszerzési Hatóság hivatalból eljárást indított a „Szeged-Algyő” ivóvízminőség-javító program kapcsán. Tovább »

Következő oldal »