Rendkívüli közgyűlés – az IKV írhatja jóvá a SZEHŐ-s túlfizetéseket

2015. augusztus 28., péntek · Hozzászólok

kozgyules29kf

Mintegy 100 millió forintnyi túlfizetése van a távhőszolgáltatott lakásokban élőknek. Ezt az összeget azonban nem a SZEHŐ, hanem az IKV Zrt. írhatja jóvá a szegedieknek, ha a hétfői rendkívüli közgyűlésen támogatják Botka László polgármester előterjesztését. Tovább »

Jogerősen elítélték a szegedi bankrablót

2015. augusztus 28., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság csütörtökön jogerősen bűnösnek mondta ki G. Zs. vádlottat rablás bűntettében, ezért őt hét év fegyházra és hét év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban a büntetés kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra.
Tovább »

Középpontban a gyűlölet és a szeretet – megkezdődött Szegeden a biblikus konferencia + FOTÓK

2015. augusztus 28., péntek · Egy hozzászólás

biblikus_konferencia01_gs

Gyűlölet és kiengesztelődés a Bibliában – ezt a témát járja körül a 26. Nemzetközi Biblikus Konferencia, mely keretében pénteken bemutatják a Ferenc pápának szánt első kézzel írott Szegedi Bibliát is. Az idei rendezvény érdekessége, hogy írókat is meghívtak, akik műveikkel tovább aktualizálják a témát. Tovább »

Labdarúgás: kétarcú ellenfél vár a Szeged-Grosicsra

2015. augusztus 28., péntek · 2 hozzászólás

szeged_2011_ajka10_gs

Ajkán folytatódik a másodosztályú bajnokság a Szeged 2011-Grosics Akadémia számára. Germán Tamásék számára mindössze 28 percnyi játék jutott hazai pályán, így ismét idegenből csennének pontokat a hétvégi fordulóban. Tovább »

Kézilabda: szombaton újra harcba száll a Szuperkupáért a MOL-Pick Szeged

2015. augusztus 28., péntek · Hozzászólok

pick-veszprem21kf

Véget ért a felkészülési időszak a MOL-Pick Szeged játékosai számára: Juan Carlos Pastor tanítványai szombaton már éles mérkőzésen lépnek pályára, méghozzá rögtön egy Veszprém elleni rangadóval nyitják az évet Zubai Szabolcsék. Tovább »

Következő oldal »