Száz mozgáskorlátozott ember nyaral a máltai szeretetszolgálat szegedi táborában

2014. augusztus 28., csütörtök · Hozzászólok

Száz mozgáskorlátozott ember nyaral ezen a héten Szegeden a Magyar Máltai Szeretetszolgálat táborában – tájékoztatta a szervezet az MTI-t.
Tovább »

“Tudom, hogy kell küzdeni” – a jövő városvezetésének terveit ismetette Kothencz János + FOTÓK

2014. augusztus 27., szerda · 5 hozzászólás

kampanynyito11_gs

Innovatív szegedi szociálpolitikai modellre van szükség ahhoz, hogy a város végre a fejlődés útjára lépjen – jelentette ki Kothencz János kampánynyitó fórumán, amelyen Kövér László arról beszélt, hogy Szegeden elkerülhetetlen polgári oldal megújítása. Tovább »

Francia Egyetemet hoznak létre a Szegedi Tudományegyetemen

2014. augusztus 27., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Tudományegyetem szervezeti keretein belül Francia Egyetemet hoznak létre. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.
Tovább »

Az IKSZ kvízét is kitöltötte Rétvári Bence

2014. augusztus 27., szerda · Hozzászólok

szin_retvari_bence09_gs

Szerda délután adta át a Civil Falut a SZIN fesztiválozóinak Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, aki Haág Zalán meghívására érkezett városunkba. Az államtitkár az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség kvízét is kitöltötte. Tovább »

Csütörtöki programajánló: Állatkertek éjszakája és SZIN minden mennyiségben

2014. augusztus 27., szerda · Hozzászólok

reok_annamargit_facebook_851x315_2

Csütörtökön a buliszíntérré változott Partfürdőn folytatódnak a színesebbnél SZIN-esebb programok, de nem lesz hiány kulturális programokban sem.
Tovább »

Labdarúgás: a SZEGEDma.hu MK 1. fordulójának eredményei

2014. augusztus 27., szerda · 6 hozzászólás

szegedma_megyeimagyarkupa_labdarugas01_gs

A Balástyát büntetőpárbajban kiütő Kiskundorozsma jutott elsőként a legjobb 32 közé a labdarúgó SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupában. Szerdán nagyüzem! Tovább »

200 milliárd forrást hozna Szegedre Kothencz János – Kövér Lászlóval mutatta be programját + FOTÓK

2014. augusztus 27., szerda · 18 hozzászólás

kover_laszlo_kothencz_janos08_gs

“Szeged, ahogyan mi szeretnénk – Kothencz Jánossal” címmel tette közzé választási programját a Fidesz-KDNP és a L.É.T. polgármesterjelöltje szerdán, az IH Rendezvényközpontban tartott kampánynyitó rendezvényén. A ünnepség díszvendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, aki úgy nyilatkozott: Kothencz János Szegeden is azt az emberarcú politikát képviseli, ami a Fideszt is sikeressé tette. Tovább »

Könyves tudnivalók becsöngetés előtt a Somogyi-könyvtárból

2014. augusztus 27., szerda · Hozzászólok

Szegeden tízezernél több középiskolás várja a becsöngetést, hogy megkezdje, vagy folytassa középfokú tanulmányait. A Somogyi-könyvtár számtalan tanulást támogató könyvvel képes segíteni a sikeres érettségihez vezető folyamatot.
Tovább »

Megnyitották kapuikat a SZIN civil szervezetei + FOTÓK

2014. augusztus 27., szerda · 6 hozzászólás

szin_retvari_bence17_gs

Nyolcvan civil szervezet közel félezer önkéntesével nyílt meg szerda délután a SZIN Civil Faluja, melyet Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Juhász Tünde kormánymegbízott és Vajda Árpád IH-igazgató adott át hivatalosan is a fesztiválozóknak. Rétvári Bence szerint Magyarország igazi fesztivál-nagyhatalommá vált. Tovább »

Labdarúgás: csípett a csabai

2014. augusztus 27., szerda · Hozzászólok

labdarugas_mj-003

A hétvégén az egységesen elhalasztott első forduló miatt a másodikkal kezdődtek meg a küzdelmek a II. osztályú U21-es és U-17-es labdarúgó bajnokságokban is, ahol a két csapatokat indító egyesületeknél a “B” együttesekben 19, illetve 16 év a felső korhatár. A SZEOL SC fiataljai négy fronton mérkőztek meg az évek óta az első osztályba vágyó csabaiakkal és ezúttal a békésiek sikereit hozták az összecsapások.
Tovább »

Következő oldal »