Fedett buszmegállókat, fekvőrendőröket kérnek a dorozsmaiak + FOTÓK

2014. szeptember 16., kedd · 6 hozzászólás

lakossagi_forum_dorozsma08_gs

Kiskundorozsmán tartott lakossági fórumot Kothencz János polgármesterjelölt és Mihálffy Béla önkormányzati képviselőjelölt hétfőn. A helyiek fedett buszmegállók kialakítását, a rosszul járható utak rendbetételét és a keresztutcákba fekvőrendőröket kértek a jelöltektől. Tovább »

Esőzésekkor vízben úsznak házak a Kisfaludy utcában + FOTÓK

2014. szeptember 16., kedd · Egy hozzászólás

DSC_1946

Alsóvároson – mint más kertvárosi körzetben – a csapadékvíz-elvezetés okoz problémákat. Hüvös László lakossági fórumán elhangzott, mióta leaszfaltozták a Kisfaludy utcát, több ingatlan beázik, felhullámosodott a padló és salétromosak a falak. Tovább »

Keddi programajánló: Vasgróf közönségtalálkozó, nagy zeneszerzők, rozsdamarás

2014. szeptember 15., hétfő · Hozzászólok

alsovarosi tanchaz

Kulturális programot kínál szeptember harmadik keddje: a Vasgróf című darab rendezőjével, színészeivel találkozhatnak az érdeklődők, a zenekedvelők Mozart nyomába eredhetnek, a táncos lábúak pedig a Rozsdamaró táncházban rophatják hajnalig, esetleg még tovább. Tovább »

A túró- és joghurtgyártást fejleszti a Sole-Mizo Zrt.

2014. szeptember 15., hétfő · 3 hozzászólás

A túró- és joghurtgyártást fejleszti a Sole-Mizo Zrt. egy uniós támogatással megvalósuló, 1,8 milliárd forintos költségvetésű projekt keretében – közölte a Bonafarm-csoporthoz tartozó cég közép-európai operációs igazgatója hétfőn Szegeden. Tovább »

Szerdától bormustra a Dóm téren

2014. szeptember 15., hétfő · 2 hozzászólás

DSC_1848

A 19. századi hagyományokat felelevenítve szüreti mulatsággal kezdődik szerdán délután a negyedik őszi bormustra. A Dóm téren több mint hetven borász kínálja nedűit, mellettük kézművesek és vendéglátósok települnek ki a térre, ahol az egyik faházban az első világháborúhoz kapcsolódó tárlat fogadja a vendégeket. Tovább »

Orbán a fair bankokért, Kothencz a lakótelepen élőkért – SZEGEDma a parlamentben + FOTÓK

2014. szeptember 15., hétfő · 11 hozzászólás

parlament35_gs

Az Országgyűlés kétnapos üléssel nyitotta meg őszi ülésszakát hétfőn délután. Napirend előtti felszólalásában Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: jogállami, sportszerű győzelmet kell aratni a bankok felett, hogy a visszaélések örökké megszűnjenek. Kothencz János polgármesterjelölt egy javaslatot is átnyújtott Szabó Zsolt államtitkárnak a lakótelepen élők helyzetének javításáért. A SZEGEDma a parlamentben járt! Tovább »

Saját magát szúrta le egy szegedi férfi

2014. szeptember 15., hétfő · Hozzászólok

A rajta segíteni akaró rendőrök intézkedésének is ellenállt egy férfi Szegeden – írja a police.hu. Tovább »

Belvízvédelmi készültség Csongrád megyében – FRISSÍTVE

2014. szeptember 15., hétfő · 2 hozzászólás

Csongrád megye egyes területein I. fokú belvízvédelmi készültséget rendeltek el a vízügyi szakemberek – áll a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében. Tovább »

Napi Gondolatok: Kiskundorozsma a kiskundorozsmaiaké! + VIDEÓ

2014. szeptember 15., hétfő · 3 hozzászólás

Napi Gondolat Dorozsma

Legújabb Napi Gondolatok epizódjában Kothencz János kiskundorozsmai tapasztalatairól beszél, az elhanyagolt utakról, hiányos tömegközlekedésről, egészségügyi gondokról és a kiskertesek problémájáról. Tovább »

Kilenc éve “szédítenek” a szegedi Ritmus táncosai

2014. szeptember 15., hétfő · Hozzászólok

ritmus_fitness_01

Kerek évfordulóhoz közelít a RITMUS Tánc- és Fitnesz Stúdió, idén kilencedik évadát kezdi meg Szegeden. A klub számos sikert tudhat maga mögött: szóló, duó, kiscsoportos, valamint nagycsoportos koreográfiáik bajnoki arany- és ezüst hoztak házuk tájára.
Tovább »

Következő oldal »