Labdarúgás: a szombati megyei eredmények (FRISSÜL)

2014. november 1., szombat · Hozzászólok

labdarugas_mj

Megkezdődtek a hétvégi bajnoki fordulók. Összeállításunkban a szombati eredmények NB II-től megye IV-ig gólszerzőkkel, érdekességekkel. Tovább »

Labdarúgás: St. Mihály FC – Székkutas 13.30-tól ÉLŐ

2014. november 1., szombat · Hozzászólok

szentmihaly_ujszentivany_mj-25

A megyei II. osztály szombati rangadóján a Székkutas ellen folytatná remek győzelmi sorozatát az újonc St. Mihály FC, de ha úgy tetszik, szentmihályi sikerével üldözné tovább a Szőreget a Székkutas! Tovább »

A szegedi protestáns napok Jósiás király reformjai köré épültek

2014. november 1., szombat · Hozzászólok

reformacio04_KF

Világszerte, így Szegeden is október 31-ig protestáns napokat tartottak, hogy az 497 évvel ezelőtt elindult lelki-szellemi mozgalomra, a reformációra emlékezzenek. A Tisza-parti városban ugyancsak nagy hagyománya van a protestáns napoknak, amelynek keretében egy héten át minden nap más protestáns felekezet templomában gyűltek össze a hívek.
Tovább »

Internetadó: vége a “horrorisztikus” tüntetésnek, november 17-én folytatják (FRISSÜL) + FOTÓK

2014. október 31., péntek · 36 hozzászólás

tumtetes_okt_31_46_gs

A keddinél kisebb létszámban, néhány százan érkeztek az internetadó elleni tüntetésre Szegeden, ami Orbán reggeli bejelentését követően immár a miniszterelnök lemondását, illetve az adócsomag újragondolását követelte. A tömegben a szomszédos Halloween-partiból érkező zombik, vámpírok és egyéb horrorisztikus maskarákat öltő fiatalok is feltűntek. Tovább »

Kormánymegbízott, polgármester és rektor köszöntötte a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát + FOTÓK

2014. október 31., péntek · Egy hozzászólás

kamara_unnep33_gs

A kamarai rendszer lehetőségeiről és új feladatairól, valamint a magyar gazdaság versenyképességéről is hangzottak el előadások a CSMKIK ünnepi küldöttgyűlésén. Tovább »

Következő oldal »