Szegeden az Erasmus+ programról

2017. január 20., péntek · Hozzászólok

Szegeden tartanak pályázatíró szemináriumot a Tempus Közalapítvány munkatársai január 24-én, kedden. A rendezvényre olyan óvodák, iskolák, kollégiumok és művészeti intézmények képviselőit várják, akik 2017-ben pályázni szeretnének az Európai Unió által támogatott Erasmus+ programban. Tovább »

Kamarai évnyitó – Középpontban a kkv-k és a foglalkoztatás

2017. január 20., péntek · Hozzászólok

kamara_evadnyito006kf

A munkaerőpiaci változásokat és a versenyképességet gátló, illetve ösztönző tényezőket vették górcső alá a kamara gazdasági évnyitóján. Tovább »

A megyei kormányhivatalban is megemlékeztek a 194 éves Himnuszról

2017. január 20., péntek · 11 hozzászólás

megemlekezes_a_magyar_kultura_napjarol09_gsA magyar kultúra gyöngyszemeiből láthattak válogatást azok az ügyfelek, akik péntek délelőtt a kormányhivatal Rákóczi téri épületében vártak az ügyintézésre. A kétórás programban csak magyar szerzők és előadók alkotásaiból válogattak, a szervezők így hívták fel a figyelmet a magyar kultúra sokszínűségére.
Tovább »

Haág Zalán: Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni

2017. január 20., péntek · 42 hozzászólás

kdnp_milka64_gs

A KDNP politikusa szerint Botkát egy cseppet sem érdekli a város sorsa, miközben a kormány komoly beruházásokat tervez. Haág úgy látja, Botka László nincs tisztában az átlag polgár gondjaival, mivel ő maga alig mutatkozik az emberek között. Egyetért azokkal, akik azt gondolják, le kell mondania a szegedi polgármesternek, hogy kormányfőjelölti ügyeit választott tisztségétől függetlenül intézhesse. Tovább »

Lázár: Szegeden nincs törekvés a Komócsin-rendszer bűneinek feltárására

2017. január 19., csütörtök · 30 hozzászólás

Lázár János

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón furcsállta, hogy megkezdődött az egykori keményvonalas, rettegett kommunista kiskirály tevékenységének relativizálása. Tovább »

Következő oldal »