Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

2017. május 27., szombat · Hozzászólok

labdarugas_mj

Megkezdődtek a hétvégi bajnoki fordulók. Összeállításunkban a szombati eredmények gólszerzőkkel, érdekességekkel. Tovább »

Labdarúgás: megnyerte szezonbeli utolsó hazai meccsét az FK Szeged

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

fk_szeged-csongrad013kf

Ugyan több ziccer is adódott a Hódmezővásárhelyi FC II. előtt, de egyikkel sem tudott élni a vendég csapat, így Dóra János gólja három pontot ért a koncentráltan játszó FK Szegednek. Tovább »

Kajak-kenu: minden szombati döntőben lesz magyar hajó a világkupán

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

Rio 2016 - Kajak-kenu

Minden szombati döntőben lesz magyar hajó a szegedi kajak-kenu világkupán: a péntek délutáni középfutamok után eldőlt, hogy a legtöbb döntőben mindkét hazai egység vízre szállhat, ez alól mindössze három szám, a férfi K-1, K-2 és C-2 1000 méter kivétel, ezekben egy magyar jutott be a legjobbak közé. Tovább »

A tavalyinál több előadást láthatott a közönség a Szegedi Nemzeti Színházban + FOTÓK

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

sznsz_evadzaro014kf

A tavalyinál több, 343 előadást láthatott a közönség a Szegedi Nemzeti Színházban a 2016-2017-es évadban, a társulat emellett 12 alkalommal vendégjátékon is részt vett – közölte a főigazgató pénteken a Tisza-parti városban. Tovább »

Sétányt neveztek el Göncz Árpádról Szegeden

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

Göncz Árpádról neveztek el sétányt Szegeden

A szegedi angol fordító- és tolmácsképzést alapító Göncz Árpád néhai köztársasági elnökről nevezték el a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) két épülete közötti sétányt pénteken – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t. Tovább »

Kajak-kenu: Bordács Blanka és Bodonyi Dóra már a döntőben a világkupán

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

kajak-kenu006kf

A K-1 1000 méteren versenyző Bordács Blanka és Bodonyi Dóra bejutott a döntőbe a péntek délelőtti előfutamból a szegedi kajak-kenu világkupán. A többi hazai egységre a mezőny nagysága miatt délután még középfutam vár. Az utolsó pillanatban történt egy változás is a magyar csapatban: Kulifai Tamás betegsége miatt Tóth Dávid Bán Kristóffal szerepel K-2 500 méteren. Tovább »

Következő oldal »