Labdarúgás: a hétvége összes megyei eredménye + TABELLÁK (FRISSÜL)

2016. december 3., szombat · Hozzászólok

labdarugas_il

Teljes fordulót rendeznek az NB II-ben és az NB III-ban, halasztott mérkőzéseket pótolnak a megyei bajnokságokban. Tovább »

Szeged még messze nem okos város, és az irány sem látszik + FOTÓK

2016. december 3., szombat · 12 hozzászólás

okostelefon_mobiltelefon_kommunkacio

Szeged város smart city koncepciója távol áll attól, amit valóban okos, fenntartható városon értünk, csak nyomokban, sporadikusan tűnnek fel smart megoldások a csongrádi megyeszékhelyen. Attól, hogy digitális utastájékoztatás indul el a tömegközlekedésben, vagy kihelyeznek néhány napelemes parkolóautomatát, Szeged még nem lesz smart city. Ehhez a smart rendszerek smart megoldásait egységben kellene kezelni, és reális helyzetelemzés után ehhez illeszkedő projekteket kellene pályázati forrásokból megvalósítani – hangzott el a Smart Solutions – Okos Megoldások Klaszter operatív igazgatójának szegedi előadásán. Tovább »

Kézilabda: jó formában várhatja az Eb-t Bódi Bernadett

2016. december 3., szombat · Hozzászólok

bodi_bernadett_eto_kc

Svédországban találkoznak Európa legjobb női kézilabda válogatottjai: a bronzvasárnap kezdődő tornára a magyar válogatott új szövetségi kapitánnyal, ám sok nehézséggel készül: a torna kezdete előtt a nemzeti csapat szegedi születésű szélsőjét, Bódi Bernadettet kérdeztük. Tovább »

Hátország: Kiss Balázs: történelmi siker előtt állunk!

2016. december 3., szombat · Hozzászólok

szeged2011_csaladi_nap05_gs

Hagyományainkhoz híven ezúttal a Szeged 2011 négy kiemelt utánpótlás korosztályának edzői is mérleget vonnak az őszi idény végén. Legelőször az U14-esek rendkívül agilis vezetőedzője, Kiss Balázs (fotónkon a szerző mellett jobbról) válaszolt a 2016 őszét értékelő kérdéseinkre… – írja honlapján Vitos György, a szegedi futball krónikás. Tovább »

Labdarúgás: csabai rangadóval folytatja a Szeged-Grosics

2016. december 3., szombat · Egy hozzászólás

szeged2011_puskasakademia07_gs

Nem a legjobb előjelekkel várhatja az őszi idény utolsó mérkőzését a Szeged 2011-Grosics Akadémia: ugyan a tavaszról előrehozott forduló miatt még a jövő héten is rendeznek találkozókat az NB II-ben, ám az utóbbi két meccsén pont nélkül maradt gárda számára roppant fontos lenne, hogy Békéscsabán jó eredményt érjen el. Tovább »

A GEMMA támogatásáért ragadnak fakanalat a vízipólósok vasárnap

2016. december 3., szombat · Hozzászólok

contitech_kupagyoztes

Másodízben hirdette meg a sportcsapatok jótékonysági főzését az Anyám Tyúkjai, december negyedikén, bronzvasárnapon a ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabda csapata fog főzni, méghozzá kecskepörköltet. Tovább »

Következő oldal »