Fallabda: bajnoki címekért lép pályára a Vidux Tisza Squash SE

2017. március 30., csütörtök · Hozzászólok

squash_fallabda

Szombaton a férfiaknál és a nőknél is véget ér az OB I-es fallabda csapatbajnokság. A férfiaknál tíz, a nőknél hét csapat verseng a dobogós helyekért. A szegedi Vidux Tisza Squash SE számára még mindkét nemnél összejöhet az arany – a férfiak a budapesti Griff Squash Clubban, a nők a Rózsadomb Squash Clubban lépnek pályára. Tovább »

Mostantól be kell számolni az IKV-nak arról, hogyan áll az értékes városi ingatlanok eladása

2017. március 30., csütörtök · Hozzászólok

varosuzemeltetesi_biz_ules01_gs

A városüzemeltetési bizottság ülésén az ingatlan bérbeadás mellett az eladás, s ez utóbbinak az ellenőrzése is szóba került. Felújítják végre a Vedres utca mellett a Fűrész utcát is, ez utóbbira hosszú ideje várt a helyi lakosság. Szentistványi István kérdései nem maradtak el most sem, de meglepően pozitívan fogadták Rácz Tibor javaslatát, amelyet meg is szavaztak. Tovább »

Hátország: fókuszban egy újabb szegedi gólkirály!

2017. március 30., csütörtök · Hozzászólok

janovszki_laszlo

A különböző futballbajnokságok góllövőlistáit böngészve egy tehetséges fiatal szegedi támadó messze kiemelkedik az összes többi játékos közül. A Szeged 2011 14 éves reménysége, Jánovszki László(fotónkon) korábban még Békéscsabán és az Újpestben ontotta a gólokat, de tavaly nyártól már Csongrád megye és Szeged városának legjobb NB II-es csapatát, a püspöki klubot szolgálja. S az egyesület utánpótlás csapataiban is, de főként az U14-ben szinte futószalagon termeli a gólokat… – írja honlapján a szegedi futball krónikása, Vitos György. Tovább »

Következő oldal »