Vízilabda: a Dunaújváros nyerte az első meccset a szegedi csajok ellen

2015. március 31., kedd · Hozzászólok

szeged_dfve_mj-16

Hazai győzelmet hozott a női vízilabda OB I negyeddöntős párharcának első mérkőzése, a Dunaújváros 12-7-re múlta felül a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatát.
Tovább »

Lakner Zoltán: Magyarországon a demokrácia nem szerzett elkötelezett híveket

2015. március 31., kedd · 2 hozzászólás

lakner_zoltan02kf

A politológus szerint Magyarországon a demokratikus intézmények ellenőrző funkciója háttérbe szorult. Lakner Zoltán a Kultúrkör Egyesület első rendezvényén a kelet európai demokráciákról és a fiatalok helyzetéről tartott előadást a Hungi Vigadóban Szegeden. Tovább »

A klímaváltozás veszélyeire figyelmeztetett Áder János Szegeden + FOTÓK

2015. március 31., kedd · 12 hozzászólás

ader_janos_szegeden07_gs

Az 1997-ben aláírt Kiotói Egyezmény óta nem hogy csökkent, de harminc százalékkal nőtt az országok károsanyag-kibocsátása – hangsúlyozta a Szegedi Tudományegyetemen Áder János. A köztársasági elnök szerint az Arab Tavasztól a szíriai polgárháborúig több világpolitikai esemény kiváltója volt a klímaváltozás, melynek rendezésére évente kellene akkora összeget költeni világszerte, mint amekkorát a fegyverkezésre fordítunk. Tovább »

Futsal: magabiztosan győzte le az Újpestet az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

2015. március 31., kedd · Hozzászólok

szte_ehok-ute23kf

Két hetes szünet után lépett ismét pályára az SZTE EHÖK SE a futsal NB II Közép csoportjában, Cserenkó Szabolcs együttesének nem okozott gondot az Újpesti TE legyőzése, a gárda pedig ezzel a sikerrel egy újabb lépést tett meg az alapszakasz megnyerését illetően. Tovább »

Több ügykör, egységes ügyfélfogadás – átalakul a kormányhivatal

2015. március 31., kedd · 2 hozzászólás

juhasz_tunde01_gs

Az állami család- és lakástámogatásokkal kapcsolatos ügyintézést április 1-től minden kormányablakban el lehet indítani – jelentette ki Juhász Tünde kormánymegbízott, aki arról is tájékoztatott, hogy a hivatali struktúra is átalakul, a 16 szakigazgatási szervet és 5 főosztályt összesen 11 főosztály váltja fel, és egységes lesz az ügyfélfogadási rend is. Tovább »

Következő oldal »