„Egymásért vagyunk!” – L.É.T. karácsony a Zápor-tónál + FOTÓK

2014. december 19., péntek · 2 hozzászólás

SZS20141219_let_karacsony_007

Evangéliumhirdetéssel, ünnepi dallamokkal, meleg teával és forralt borral várták a tarjániakat a Zápor-tóhoz a L.É.T. karácsonyi rendezvényére. Az önkéntes mozgalom kiszélesítette tevékenységét, így szombaton Odesszában, vasárnap pedig az Északi városrészben tartanak közösségi programot az advent jegyében. Tovább »

Hétvégi programajánló: karácsonyvárás, utolsó metál buli, Vacsora Zsuzsival

2014. december 19., péntek · Hozzászólok

SZS20140520_vacsora_zsuzsival_002

Közeleg a karácsony, azonban így sem maradnak program nélkül a szegediek a hétvégén, a Szent-Györgyi Albert Agórában gyermekkarácsony, a Móra múzeumban karácsonyi játszóház, Wendy és Timur Lenk koncert és Rockkalapács várja az érdeklődőket. Tovább »

Díjazással zárta az évet a Csongrád Megyei Közgyűlés + FOTÓK

2014. december 19., péntek · 8 hozzászólás

kozgyules_megyei08_gs

A megye sportéletében és szociális ellátásában kiemelkedő szerepet betöltő személyeket díjazta pénteki ülésén a Csongrád Megyei Közgyűlés, illetve átadták a Csongrád Megyéért Emlékérmet is. Tovább »

Az NMHH Szegeden nyitotta meg ötödik médialaborját + FOTÓK

2014. december 19., péntek · Hozzászólok

nmhh01_gs

“Ez nem pusztán egy számítógépes terem, hanem a médiaálmok megvalósítása helyszíne” – jelentette ki Karas Monika, az NMHH elnöke az SZTE új médialaborjának átadóján, melynek kialakítását 12 millió forintból a hatóság finanszírozta. Tovább »

Közgyűlés: kőkemény díjemelések 2015-re – mitől lesz Szeged a baloldal mintavárosa? + FOTÓK

2014. december 19., péntek · 54 hozzászólás

varosi_kozgyules18_gs

Az év utolsó ülésén elhangzott: a baloldal Szegeden bizonyíthatná kormánnyal szembeni, új logikáját, szociális elkötelezettségét, ehelyett jelentősen emelt számos tarifát, tehát megszorító csomagot tett a karácsonyfa alá. Tovább »

Következő oldal »