Befektetés a jövőbe – 12 ezer milliárd forinttal a fenntartható gazdaságért + FOTÓK

2015. július 7., kedd · Egy hozzászólás

super_roadshow11_gsHarmincnégymilliárd euró, vagyis több mint tízezer milliárd forint érkezik a következő uniós pénzügyi ciklusban Magyarországra. A 2014-2020-as forrásösszeggel arányosan a felelősség is nagy, hiszen ha az ország jól használja ki a pályázatok kínálta lehetőségeket, hosszútávon garantálható lesz a folyamatos gazdasági fejlődés. Erről Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára beszélt a Széchenyi 2020 keretében megrendezett SUPER roadshow szegedi állomásán.
Tovább »

Csepreghy Szegeden: 2020-ig megépül a déli Tisza-híd

2015. július 7., kedd · 9 hozzászólás

csepreghy_nandor_gs

Zajlik a szegedi déli Tisza-híd és a Szeged és Vásárhely közti tram-train beruházás előkészítése. Mindkét projektet IKOP-forrásból az uniós ciklus végéig megvalósítják – nyilatkozta portálunknak Csepreghy Nándor helyettes államtitkár, aki a SUPER, azaz a Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat szegedi állomásán tartott előadást. Tovább »

Kiváló, jó és megfelelő – Bátran csobbanhatunk Csongrád megye kijelölt fürdőhelyein

2015. július 7., kedd · Hozzászólok

strand_lapos_furdozok_ia

A Tisza és mellékfolyói mentén, holtágaknál és tavaknál kijelölt fürdőhelyek mindegyike megfelelő Csongrád megyében, így aki egy kis hűsítő fürdőzésre vágyik, bátran megteheti mind a tizenegy kijelölt helyszínen, legyen az Szegeden, Csongrádon, Makón vagy akár Tiszaszigeten. Tovább »

Négylábúak fesztiválja az újszegedi ligetben

2015. július 7., kedd · Egy hozzászólás

SZS20130707_tappancs_nap_a_ligetben_015Ismét birtokba veszik az újszegedi ligetet a négylábúak: kutyusok és cicák jókedvéről gondoskodik az immár XIV. Tappancs Állatfesztivál. A hagyományokhoz híven bemutatkoznak a Tappancs Alapítvány védencei, a terápiás kutyák az állatorvos pedig tanácsot ad a rettegett élősködő, a szívféreggel szembeni hatékony védekezésről.
Tovább »

Következő oldal »