Illegális bevándorlás – Kilencven határsértőt tartóztattak fel a hétvégén

2017. május 29., hétfő · Hozzászólok

Az elmúlt időszakhoz viszonyítva lényegesen több, kilencven határsértőt tartóztattak fel péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. Tovább »

Toroczkai a migrációról: Fogytán az ásotthalmiak türelme!

2016. február 23., kedd · 23 hozzászólás

foto_toroczkai_laszlo_facebook

A határsértők számának további növekedésére számít Toroczkai László, hiszen Ausztria szigorított és Szerbiában is szűrik a gazdasági migránsokat. Az ásotthalmi polgármester portálunknak elmondta, a helybélieknek most már elegük van az évek óta tartó helyzetből, és egyöntetűen osztják álláspontját, hogy a határon törvénytelenül senki nem jöhet át Magyarországra. Tovább »

Szegedi Jobbik: Ki őrzi a határt a Tiszán? + FOTÓK

2015. július 17., péntek · 5 hozzászólás

migransok99_gs

Megoldást kell találni a vízi határszakaszok őrzésére is – mondta Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke Gyálaréten, a Tisza partján tartott sajtótájékoztatóján. Az ártéri erdő most is tele van illegális migránsokkal, ottjártunkkor mintegy harminc főt tereltek ki polgárőrök segítségével a területről. Tovább »

Miniszterek a kerítésnél: a határzár az európai gyakorlat alapján készül + FOTÓK

2015. július 16., csütörtök · 6 hozzászólás

keritesepites_morahalom65_gs

„Azért építjük meg a kerítést, mert jelen pillanatban nem tudunk más választ adni a migrációra” – jelentette ki Pintér Sándor hangsúlyozva, hogy ideiglenes jelleggel építik meg, amint bizonyos szint alá csökken a migrációs nyomás, elbontják. Mórahalom térségében összesen négyféle kerítéstípust építenek, ezek közül a jövő héten fogják kiválasztani, hogy melyik rendszert fogják alkalmazni. Tovább »

Következő oldal »