Sport

Kosárlabda: Veszprémben kezdi meg a rájátszást a Kosársuli

Kosárlabda: Veszprémben kezdi meg a rájátszást a Kosársuli

2017. április 5., szerda
Kosárlabda: Veszprémben kezdi meg a rájátszást a Kosársuli
kosarsuli93

Alig pihente ki az alapszakasz utolsó fordulójának fáradalmait a Kosársuli, máris útra kell kelniük, mivel a felsőházi rájátszás első körében rögtön a nyugati bajnok Veszprémmel kell szembenéznie a gárdának. A kék-sárgák nem számítanak könnyű kis túrára, főleg, hogy ellenfelük kimagasló teljesítménnyel végzett a tabella élén. A párharc tétje a négy közé kerülés.

A Veszprém megyeiekről már a szezon előtt lehetett sejteni, hogy sokra hivatottak, sőt kimondhatjuk azt is, hogy a mutatott produkciójuk alapján a Debrecen mellett ők a legesélyesebbek arra, hogy egy év múlva az NB I/A csoportban pattogtassanak. Ezt megkönnyíti az a tény, hogy több olyan kosaras van a keretükben, akik már rutinosnak számítanak az élvonalban. Ilyen például a rutinos

Kálmán Tamás

és

Körtélyesi Gergely

, akik korábban együtt szerepeltek a Paksban, sőt magukra ölthették a címeres mezt is. Az együttes pontkirálya viszont

Nebojsa Pavlovic

. Mellettük azonban nem szabad megfeledkeznünk

Jillingről

,

Hegedűsről

és

Helmecziről

sem. Az erőviszonyokról alkotott prognózisunkkal egyetértett

Vas Péter

, a Hódmezővásárhely sok csatát megélt sajátnevelésű kosarasa is, azonban rögtön hozzátette, hogy semmi sem lehetetlen, és nem feltett kézzel utaznak a királynék városába. A rendkívüli fizikumú sportoló szerint az ütközetben a pillanatnyi forma fog majd dönteni, így nehéz jóslatokba bocsátkozni. Mind mondta, a Miskolc elleni utolsó percekben elvesztett meccs keserű szájíze adhat nekik erőt ahhoz, hogy bravúrt érjenek el, és elhozzák a győzelmet szurkolóiknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.