Kosárlabda: Veszprémbe látogat a Kosársuli

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

Még csak a hatodik forduló következik az NB I/B csoportos kosárlabda bajnokságban, de már negyedik idegenbeli mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli. A gárda ráadásul most igencsak hosszú út előtt áll: pénteken 17 órától Veszprémben játszanak Utasi Gábor fiai. A dolgukat azonban nem csak a hosszú út nehezíti meg, hanem az is, hogy a vendéglátók eddig mindössze egyszer hagyták el vesztesen a parkettet az idény kezdete óta. Tovább »

Kosárlabda: óriási izgalmak között nyert a Kosársuli

2017. október 15., vasárnap · Hozzászólok

Megszerezte második idénybeli győzelmét a Vásárhelyi Kosársuli. A Bonyhád elleni összecsapás végig óriási izgalmat hozott, így a közönség élvezetes mérkőzést láthatott a Hódtói Sportcsarnokban. A derbin Utasi Gábor csapatából hatan dobtak tíz pont fölött, a vége 96-94 lett. Tovább »

Kosárlabda: fölényes Kosársuli győzelem a Hepp-kupában

2017. október 10., kedd · Hozzászólok

Nagy arányú, 51 pontos sikerrel lépett tovább a Hepp Ferenc Emlékkupában az NBII-es Békéscsaba elleni, idegenbeli győzelmét követően a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor mester fiai végig kezükben tartották a mérkőzést, ami jó önbizalomszerzési lehetőség volt a Bonyhád elleni hétvégi bajnoki előtt. A Tolna megyeiek elleni NBI B-s találkozót október 14-én szombaton 18:30-kor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Továbbra is mumusok a fővárosi csapatok a Kosársuli számára

2017. szeptember 30., szombat · Hozzászólok

Óriási küzdelmet hozott a Vásárhelyi Kosársuli Vasas Akadémia elleni idegenbeli mérkőzése. A találkozót végül az utolsó percben nyerték meg a tavaly még A csoportos budapestiek. Vas Péterék legközelebb október 14-én szombaton lépnek pályára a bajnokságban. Akkor a Bonyhádot fogadják majd a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: megvan az első Kosársuli-siker

2017. szeptember 27., szerda · Hozzászólok

A második félidőben nyújtott játéka alapján teljesen megérdemelten nyerte meg a Vásárhelyi Kosársuli a Miskolc elleni rangadót az NB I/B csoportos kosárlabda bajnokságban. Utasi Gábor fiai ezzel begyűjtötték első győzelmüket a 2017-18-as szezonban. Sok idejük azonban nem lesz a pihenésre, szombaton ismét Budapestre utaznak, ezúttal a Vasashoz. Tovább »

Kikapott a Vásárhelyi Kosársuli

2017. szeptember 23., szombat · Hozzászólok

Megérdemelten nyerte meg a Vásárhelyi Kosársuli elleni derbit a Tehetséges Fiatalok együttese. A fővárosi találkozón az utolsó negyedben még volt egy fellángolása Szabó Péteréknek, de ez kevés volt a fordításhoz. A kék-sárgák azonban nem pihenhetnek sokat, mivel szerdán a jó erőkből álló Miskolc érkezik a Hódtói Sportcsarnokba, Drahos Gáborral a soraiban. Tovább »

Kosárlabda: vereséget szenvedett a nyitányon a Kosársuli

2017. szeptember 15., péntek · Hozzászólok

A harmadik negyedben még visszajött, de nem tudott nyerni idegenben, az MTK Törökbálint ellen a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor csapatának nem volt könnyű dolga az NBI B csoport alaposan megerősödött elit bajnokságában, melynek nyitányán három negyeden át tartották magukat a kék-sárgák. Folytatás egy hét múlva szintén a fővárosban, a Tehetséges Fiatalok ellen. Tovább »

Kosárlabda: győzni mennek Szabó Péterék

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Bizakodó az MTK Törökbálint elleni szezonnyitó előtt Szabó Péter, a Vásárhelyi Kosársuli irányítója, aki már második évét kezdi meg a Csongrád megyei alakulat színeiben. A Hódmezővásárhely célja, hogy a legjobb 8 közé kerüljön az idény végén. A játékost egyebek mellett új társairól, valamint az öltözői hangulatról is kérdeztük. Tovább »

Kosárlabda: a legjobb nyolc a Kosársuli célja

2017. szeptember 6., szerda · Hozzászólok

Szeptember 15-én, az MTK Törökbálint otthonában kezdi a szezont a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B csoport elit ligájában. Az átalakult bajnokságban már nem lesznek könnyűnek mondható ütközetek, így a csapat szakmai vezetőinek igencsak fel van adva a lecke. Hét kérdés, hét válasz. Interjú Utasi Gábor vezetőedzővel. Tovább »

Kosárlabda: bombaerős bajnokságban a Kosársuli

2017. augusztus 30., szerda · Hozzászólok

Az idei átalakítás miatt bombaerős bajnokságba csöppent az NBI B csoportban tavaly 8. helyet elérő Vásárhelyi Kosársuli. A 2017-18-as bajnokságban ugyanis a legjobb 14 együttesnek kialakított elit másodosztályban pattogtatnak majd a vásárhelyi kosarasok. A roppant erős ellenfelek mellett a helyzetüket az is nehezíti, hogy riválisaiknál sokkal kisebb költségvetésből gazdálkodhat a gárda. A felkészülés állásáról és az idei célokról dr. Elek Andrást, az egyesület elnökét kérdeztük. Tovább »

Kosárlabda: éjszakai streetball a Mozgás Éjszakáján

2017. június 12., hétfő · Hozzászólok

ejszakaistreetball

Idén is lesz Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen. Az Egészséges Vásárhely Programhoz június 16-án, pénteken – tavalyhoz hasonlóan – ebben az évben is csatlakozik a Vásárhelyi Kosársuli. A sportegyesület éjszakai streetball-ra várja a kosárlabda szerelmeseit a Hódtói Sportcentrumba, ahol a nevezés ingyenes. Tovább »

Nyolcadik lett a Kosársuli

2017. június 2., péntek · Hozzászólok

kosarsuli_utso

Nyolcadik hellyel búcsúzott a 2016-17-es idénytől a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák ugyanis nem tudták megőrizni a 7. helyért folytatott párharc odavágóján szerzett előnyüket az MTK Törökbálint otthonában. Ennek ellenére nem kell elkeserednie a Csongrád megyei alakulatnak, mivel rengeteg szép győzelmet arattak a szezonban, sőt hetekig a tabella élén is álltak. Tovább »

Kosárlabda: búcsúzik a bajnokságtól a Kosársuli

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

kosarsuli200

Idei utolsó bajnoki mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli a 2016-17-es szezonban. Vas Péterék csütörtökön 19:30-tól lép pályára az MTK Törökbálint elleni helyosztó visszavágóján. A kék-sárgáknak egy 12 pontos vereség is elég lenne a 7. hely megszerzéséhez a kuparendszerű párharcban. Tovább »

Kosárlabda: a Kosársuli nyerte az első meccset

2017. május 29., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli129

Megnyerte az NB I/B csoport 7. helyéért kuparendszerben zajló párharc első mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban az MTK ellen. A visszavágót csütörtökön rendezik a fővárosban, ahol ponton belül kell maradnia a kék-sárágknak a jobb helyezés megszerzéséhez. Tovább »

Kosárlabda: ezüstérmesek a vásárhelyi Rakéták

2017. május 28., vasárnap · Hozzászólok

vasarhelyi_raketak_nemzeti_fiu_serdulo_ajnoksag

Az utolsó pillanatig küzdve kapott ki a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság Döntőjének fináléjában a Vásárhelyi Rakéták csapata. Mócsai Milán és Czibere László tanítványai ellen alaposan felkészült a Vasas Akadémia, és végig vezetve vitték el az aranyérmet a Hódtói Sportcsarnokból a Kosársuli serdülői ellen. Tovább »

Kosárlabda: utoljára hazai pályán a szezonban a Kosársuli felnőtt csapata

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

kosarsuli120

A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt gárdája vasárnap este 18:30-kor lép pályára a szezonban utoljára a Hódtói Sportcsarnokban. Az MTK Törökbálint elleni összecsapás nem csak szezonzáró fellépés, hanem egyben lezárja a csütörtöktől vasárnapig a csarnokban zajló Fiú Országos Serdülő Döntőt is magában foglaló kosaras rendezvénydömpinget, ami múlt szombaton a Kossuth téri B33 Tour és Diákolimpia Döntővel kezdődött. Tovább »

Kosárlabda: nyertek az első meccsen a Vásárhelyi Rakéták

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

raketak2

Sikerrel vette az első akadályt a Hódmezővásárhelyen zajló Nemzeti Serdülő Bajnokság első napján a Vásárhelyi Kosársuli serdülő csapata, a Vásárhelyi Rakéták. Mócsai Milán fiai a Szombathelyi SI KA „A” csapatát győzte le első csoportmeccsén rendkívül magabiztosan a Hódtói Sportcsarnokban. A vas megyeieknek nem igazán volt ellenszere a kék-sárgák játékára, így több mint 30 pontos vereséget szenvedtek. Tovább »

Kosárlabda: bajnokesélyesek a Vásárhelyi Rakéták

2017. május 22., hétfő · Hozzászólok

Vasarhelyi_Raketak_u14

Hazai pályán, a Hódtői Sportcsarnokban játszhat a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata a Vásárhelyi Rakéták együttese a Serdülő Bajnokság nyolcas döntőjében csütörtöktől. Mócsai Milán fiai ráadásul példátlan meneteléssel, veretlenül jutottak a május 25-én csütörtökön kezdődő négy napos hódmezővásárhelyi fináléba. Tovább »

Kosárlabda: ismét Győrben a Vásárhely

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

kosarsuli129

Alapos leckét adott múlt szombaton a Vásárhelyi Kosársuli a Győrnek a felsőházi rájátszásban. A kék-sárgák kiváló játékkal és 36 pontos győzelemmel vágtak vissza riválisaiknak a két győzelemig tartó párharcban. A harmadik felvonást – aminek végeredményére tippelni sem egyszerű – a Rába parti városban rendezik most vasárnap 17 órától. Tovább »

Kiegyenlített a Vásárhelyi Kosársuli

2017. május 13., szombat · Hozzászólok

kosarsuli123

Ötletes és erőteljes játékkal, pontos különbséggel győzött a Vásárhelyi Kosársuli a Győr ellen az NBI B csoportos bajnokság felsőházi rájátszásában. Vas Péterék ezzel kiegyenlítettek a két győzelemig tartó párharcban, ami azt is jelenti egyben, hogy május 21-én vasárnap a győriek otthonában dőlhet el, hogy melyik gárda játszhat majd az 5. helyért. Tovább »

Kosárlabda: egyenlítene a Kosársuli

2017. május 11., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli120

Szombaton 18 órakor hazai környezetben vágna vissza a két héttel ezelőtti, igencsak sima vereségért a Vásárhelyi Kosársuli az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-nak. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában harcoló kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kell, ha versenyben akarnak maradni az 5. hely megszerzéséért. A találkozó emiatt igencsak izgalmasnak ígérkezik, de már csak azért is érdemes lesz ellátogatni a Hódtói Sportcsarnokba, mert a szurkolók már csak mindössze kétszer láthatják kedvenceiket ebben a szezonban. Tovább »

Kosárlabda: nemzetközi siker a vásárhelyi U14-eseknél

2017. május 3., szerda · Hozzászólok

kosarsuli_u14_eybl

Hatalmas lehetőséget kaptak a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapatának legjobbjai: Bánfi Balázs, Dékány Imre, Fulai Bátor és Pánczél Csongor, valamint vezetőedzőjük Mócsai Milán a Debreceni Kosárlabda Akadémia meghívására ugyanis vendégjátékosokként és edzőként részt vehetett a EYBL CE u14-es regionális Döntőjén. Tovább »

Kosárlabda: nagy hátrányba került a Kosársuli Győrben

2017. április 29., szombat · Hozzászólok

kosarsuli85

Magabiztosan nyerte a Győr a Kosársuli elleni párharc első felvonását az NB I/B csoportos bajnokság felsőházában. Vas Péteréknek 27 pontos hátrányt kell ledolgozniuk ahhoz, hogy az 5. helyért játszhassanak az utolsó körben. A visszavágót május 6-án 18 órakor szombaton rendezik a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: a Győr ellen lép pályára a Kosársuli

2017. április 26., szerda · Hozzászólok

kosarsuli110

Folytatja a szereplését a rájátszásban a Vásárhelyi Kosársuli. Az NBI B csoportos bajnokság felsőházában pénteken az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonába látogatnak Vas Péterék. A kék-sárgák a Veszprém ellen elvesztett párharc után most azért küzdhetnek, hogy az 5. helyért játszhassanak majd. Tovább »

Kosárlabda: a Veszprém jutott a négy közé

2017. április 15., szombat · Hozzászólok

kosarsuli82

Az utolsó percekig kihegyezett küzdelemben, maradt alul a Vásárhelyi Kosársuli a Veszprém ellen a négy közé kerülésért folytatott párharc második mérkőzésén. Ezzel egyúttal el is dőlt, hogy a Nyugat-magyarországiák harcolhatnak a bajnoki címért. Vas Péteréknek nincs miért szégyenkezniük, mivel a nyugati bajnok csak nagy erőfeszítések árán tudta bezsebelni a győzelmet. Tovább »

Kosárlabda: bajnoki negyeddöntő Vásárhelyen

2017. április 13., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli101Szombaton 18 órakor rendezik meg a Kosársuli-Veszprém párharc második ütközetét a Hódtói Sportcsarnokban. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc újabb felvonásán akár eldőlhet a továbbjutás sorsa is. Ehhez azonban az első találkozót magabiztosan megnyerő dunántúliaknak győznie kell a Vásárhely otthonában. Tovább »

Kosárlabda: már az első félidőben eldőlt a Kosársuli meccse

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

kosarsuli85

Nem volt túl sok mozgástere a Kosársulinak Veszprémben a felsőházi rájátszásért folytatott párharc első ütközetében. Körtélyesiék már az első félidőben nyilvánvalóvá tették, hogy az első osztályba jutásra hajtanak. Ennek megfelelően játszottak, és győztek rendkívül magabiztosan Vas Péterék ellen. A két győzelemig tartó párhaarc második mérkőzését április 15-én szombaton rendezik Hódmezővásárhelyen. Tovább »

Kosárlabda: Veszprémben kezdi meg a rájátszást a Kosársuli

2017. április 5., szerda · Hozzászólok

kosarsuli93

Alig pihente ki az alapszakasz utolsó fordulójának fáradalmait a Kosársuli, máris útra kell kelniük, mivel a felsőházi rájátszás első körében rögtön a nyugati bajnok Veszprémmel kell szembenéznie a gárdának. A kék-sárgák nem számítanak könnyű kis túrára, főleg, hogy ellenfelük kimagasló teljesítménnyel végzett a tabella élén. A párharc tétje a négy közé kerülés. Tovább »

Kosárlabda: “horror” a végjátékban, Drahosék győztek a Kosársuli ellen

2017. április 1., szombat · Hozzászólok

kosarsuli95

Óriási küzdelemben, hosszabbítás után távozhatott győzelemmel a második helyezett Miskolc a Vásárhelyi Kosársuli otthonából. Drahos Gáborék csak a ráadás utolsó pillanataiban tudták javukra fordítani a mérkőzést. A Hódmezővásárhely két hét múlva a felsőházi rájátszásban folytatja a küzdelmeket a nyugati első Veszprém ellen. Tovább »

Kosárlabda: egykori csapattársak csapnak össze

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

kosarsuli91

Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a szombaton 18 órakor kezdődő Kosársuli-MEAFC rangadó, mivel amellett, hogy az NBI B keleti csoportjának két topcsapata mérkőzik megy egymással, azt sem szabad elfelejtenünk, hogy két egykori csapattárs feszül majd egymásnak. Igaz egyikük, Utasi Gábor már a hazaiak edzőjeként koptatja a Hódtói Sportcsarnok oldalvonal és kispad közötti részét. A másik oldalon viszont a 38 életévét hamarosan betöltő Drahos Gábor, a bajnokság egyik rutinos rókájaként tud a szezon egyik legjobbja lenni. Íme, így üzentek egymásnak a találkozó előtt. Tovább »

Kosárlabda: a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Kosársuli

2017. március 29., szerda · Hozzászólok

kosarsuli90

Szombaton este 18 órakor a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Vásárhelyi Kosársuli. Igazi rangadó lesz ez, hiszen a második helyezett borsodiak érkeznek a negyedik helyezett otthonába, a Hódtói Sportcsarnokba. Ráadásul az ütközetnek óriási tétje van a vendégek szempontjából, hiszen pályaelőnyt szerezhetnek a rájátszásra, ha meg tudják tartani helyüket a tabellán. Tovább »

Kosárlabda: hajszál híján sikerült a bravúr a Kosársulinak

2017. március 25., szombat · Hozzászólok

kosarsuli83

Óriási mérkőzésen, hosszabbítás után kapott ki a Kosársuli a Nyíregyháza otthonában. A vereség ellenére a Vásárhely kiemelkedő eredményt ért el a tavaly még az élvonalban pattogtató ellenfelével szemben. Elég csak arra gondolnunk, hogy a nyírségiek még nem kaptak ki a bajnokság 2017-es szakaszában, de még csak megszorongatni sem tudták őket. Tovább »

Kosárlabda: Két rangadó van hátra a Kosársuli számára

2017. március 24., péntek · Hozzászólok

kosarsuli85

Már csak két forduló van hátra az NBI B csoportos kosárlabda bajnokságból, és mindkét alkalommal rangadón lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Szombaton este 18 órakor idegenben a Nyíregyháza, majd jövőhéten hazai környezetben a Miskolc lesz az ellenfél. Egy biztos: Vas Péteréknek vért kell izzadniuk, ha két győzelemmel akarják zárni az alapszakaszt. Tovább »

Kosárlabda: 47 pontos győzelmet aratott a Kosársuli

2017. március 18., szombat · Hozzászólok

kosarsuli86

Végig vezetett és magabiztos győzelmet aratott a bajnokság egyik meglepetés csapata, a Nagykőrös ellen a már biztos felsőházi rájátszás-résztvevő Kosársuli. A szombat esti összecsapáson már az első félidő végéig eldőlt, hogy melyik együttes hagyhatja el sikerélménnyel a pályát a Hódtói Sportcsarnokban. Az Utasi-csapatnak várhatóan nem lesz ilyen könnyű dolga jövőhéten, amikor a Nyíregyháza otthonában lépnek majd pályára. Tovább »

Kosárlabda: a Nagykőrös a Kosársuli a következő ellenfele

2017. március 17., péntek · Hozzászólok

kosarsuli81

Az Óbudai Kaszások elleni sikerével teljesítette idei célját a Vásárhelyi Kosársuli. Az idén debütált Utasi Gábor edző legénysége ugyanis már biztos, hogy az NBI B keleti csoportjának első négy pozíciója közül az egyiken végez az alapszakasz végén, és ezzel a felsőházi rájátszásba jutva az első 8 hely valamelyikét kaparintja meg a nyugati együttesekkel vívott harc után. Ennyire azonban ne rohanjunk előre, hiszen szombaton 18 órakor a bajnokságban vitézkedő újonc, a Nagykőrös látogat a Hódtói Sportcsarnokba. Tovább »

Hátország: újabb lépést tett az országos döntő felé a Vásárhelyi Rakéták csapata

2017. március 13., hétfő · Hozzászólok

Folytatta szenzációs szereplését a Kosársuli U14-es serdülő csapata. Mócsai Milán és Czibere Zoltán 2003-as tanítványai az Országos Főtábla II. fordulójában is csoportgyőztesek lettek. Veretlenük nyerték Pesten a kétnapos tornát a kiváló utánpótlás neveléséről ismert MAFC, Szombathely és a Nyíregyháza előtt. Tovább »

Kosárlabda: meglett a Kosársuli tizenharmadik sikere

2017. március 11., szombat · Hozzászólok

kosarsuli81 (1)

Kis túlzással már az első negyedben eldöntötte a találkozó sorsát a Vásárhelyi Kosársuli az Óbudai Kaszások ellen. Utasi Gábor fiai végig vezetve, magabiztosan szerezték meg szezonbeli 13. győzelmét, amellyel komoly lépést tettek a felsőházi rájátszás felé. Egy hét múlva ismét hazai pályán játszik a kék-sárga alakulat, akkor a Nagykőrös érkezik hozzájuk. Tovább »

Kosárlabda: vissza kell találnia a győzelmi ösvényre a Kosársulinak

2017. március 10., péntek · Hozzászólok

kosarsuli74A Debrecen és a Honvéd elleni meccsen olyan dolog történt a Kosársulival, amire ebben a szezonban még nem volt példa: egymás után két vereséget szenvedett a gárda. A kék-sárgák március 11-én szombaton este 18 órakor az Óbudai Kaszások ellen játszanak Vásárhelyen, és a győznek, akkor óriási lépést tesznek a felsőházi rájátszás felé. Tovább »

Kosárlabda: Meglesz-e a felsőház a Kosársulinak?

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

kosarsuli81

Bár a cím csalós, mivel hétvégén még biztosan nem derül ki, hogy melyik négy gárda kerül az NBI B-s bajnokság keleti csoportjából a felsőházi rájátszásba, azért mindenképpen érdemes lehet egy kis esélylatolgatásba bocsátkozni. Rég volt ennyire nyitott a bajnokság, mint idén, amit jól szemléltet, hogy papíron még 6 csapat van versenyben a négy befutó hely egyikéért. Köztük van a március 11-én szombaton 18 órakor az Óbudai Kaszásokat fogadó, jelenleg dobogós Vásárhelyi Kosársuli is. Tovább »

Kosárlabda: A Honvédé volt a rangadó

2017. március 4., szombat · Hozzászólok

kosarsuli71

Nem sikerült a bravúr a Kosársulinak, a remekül játszó Budapesti Honvéd nyerte a fővárosban rendezett rangadót. Vas Péteréknek csak az első negyedben tudtak olyan játékot mutatni, ami győzelmet eredményezett volna a fiatal tehetségekkel teletűzdelt ellenlábasukkal szemben. A kék-sárgák egy március 11-én szombaton 18 órakor az Óbudai Kaszások ellen javíthatnak hazai pályán. Tovább »

A fővárosban játszik rangadót a Kosársuli

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

kosarsuli79

Az NB I/B csoport bajnoki címére pályázó Debrecen elleni múlt heti vereség után ezúttal idegenben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Vas Péterék szombaton este 16 órakor az ellen a Honvéd ellen meccselnek majd, ahol az egykori vásárhelyi közönségkedvenc, Kováts Róbert az egyik meghatározó játékos. Tovább »

Kosárlabda: Jobb volt a Debrecen a Kosársulinál

2017. február 25., szombat · Hozzászólok

kosarsuli76

Megérdemelten győzött a Kosársuli otthonában a bajnoki címre hajtó Debrecen gárdája a az NBI B csoportos bajnokság legutóbbi fordulójában. A vendégek a második negyedtől végig irányították a találkozót, magabiztos sikerükkel pedig menetelnek az első hely felé. A kék-sárgák vereségük ellenére továbbra is őrzik felsőházi rájátszást jelentő harmadik helyüket. Tovább »

Kosárlabda: a bajnokaspiráns érkezik Vásárhelyre

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

kosarsuli66

A december 10. óta veretlen, múlt heti győzelmével már második helyen álló Debrecen látogat szombat este 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokba az NBI B csoportos bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli szurkolói így igazi rangadót láthatnak majd a hétvégén. A vendégek nem titkolt célja az A csoportba való feljutás. Tovább »

Következő oldal »