Kosárlabda: nem jött össze a négyes döntő a Kosársulinak a Hepp-kupában

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

kosarsuli49

Nem sikerült győznie Nyíregyházán a Vásárhelyi Kosársulinak, így a gárda nem lesz ott a Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjén. Sokat azonban nem bánkódhat Utasi Gábor csapata, mivel szombaton az Eger elleni bajnokin kell teljesíteniük a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

2017. január 16., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli47

Újabb nehéz mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, Utasi Gábor csapata épp hogy kipihente a Tiszaújváros elleni, pénteki utolsó percekben megnyert rangadó fáradalmait, kedden már a Hepp-kupa négyes döntőért játszik Nyíregyházán. Tovább »

Kosárlabda: a Miskolc nyerte a Kosársuli elleni rangadót

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

kosarsuli24

Az utolsó percekig izgalmas összecsapáson dőlt el, hogy az azonos mérleggel álló Miskolc és Vásárhely közül melyik gárda áll majd a tabella élén a következő forduló előtt az NB I/B csoportos bajnokságban. A rangadót végül a borsodiak bírták jobban idegekkel, így a Kosársuli továbbra is második az alapszakaszban. Rostás Imréék egy hét múlva Tiszaújvárosban javíthatnak. Tovább »

Kosárlabda: csúcsrangadón lép pályára a Kosársuli Miskolcon

2017. január 4., szerda · Hozzászólok

kosarsuli34

Az első helyezett Miskolc otthonába látogat pénteken a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos csapata. Utasi Gábor azonos mérleggel második helyen álló fiainak a Hódmezővásárhelyen nevelkedett Szögi Ádámmal, és a város kosárlabda sportjához ezer szállal kötődő Drahos Gáborral is szembe kell majd nézniük az első hely sorsáról döntő, 18 órakor kezdődő NBI B-s rangadón. Tovább »

Kosárlabda: végletekig kiélezett küzdelemben maradt alul a Szedeák a Vasas otthonában

2016. december 18., vasárnap · 6 hozzászólás

szedeak_mafc28_gs

Zsinórban harmadik meccsén maradt alul a Szedeák, ezúttal egy végletekig kiélezett küzdelemben szenvedett vereséget a Lazic-csapat Angyalföldön a Vasas vendégeként. Tovább »

Kosárlabda: nyolcadik sikerét érte el a Kosársuli

2016. december 18., vasárnap · Hozzászólok

kosarsuli22

Két szoros negyedet követően, a mérkőzés második felében magabiztos játékot produkálva zsebelte be nyolcadik győzelmét a Vásárhelyi Kosársuli a bajnokságban. A vártnál könnyebb sikerrel, 8-2-vel még mindig magabiztosan a tabella elején tanyáznak a kék-sárgák. A diadal a szoros mezőnyben óriási előnyt jelenthet a januári folytatás előtt a B csoport keleti konferenciájában. Tovább »

Kosárlabda: újabb nehéz mérkőzés előtt a Kosársuli

2016. december 15., csütörtök · Hozzászólok

vas_peter_a_kep_kozepen

Újabb nehéz mérkőzés vár a Vásárhelyi Kosársulira szombaton 18 órakor. A bajnokságban ezúttal azt a Nyíregyházát fogadják a kék-sárgák a Hódtói Sportcsarnokban, akikkel január 16-ig a Hepp-kupa négyes döntőbe jutásért is meg kell küzdeniük idegenben. Tovább »

Kosárlabda: Vas triplája döntött, visszavágott a Debrecennek a Kosársuli

2016. december 10., szombat · Hozzászólok

kosarsuli16

Vas Péter utolsó másodperces, sorsfordító hármasával jutott tovább a Vásárhelyi Kosársuli a Hepp-Kupában. A végig kiélezett találkozón egy hajszálon múlt, hogy nem a Debrecen került a legjobb nyolc közé. Egy hét múlva szombaton a Nyíregyháza érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. Tovább »

Következő oldal »