Kosárlabda: Veszprémbe látogat a Kosársuli

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

Még csak a hatodik forduló következik az NB I/B csoportos kosárlabda bajnokságban, de már negyedik idegenbeli mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli. A gárda ráadásul most igencsak hosszú út előtt áll: pénteken 17 órától Veszprémben játszanak Utasi Gábor fiai. A dolgukat azonban nem csak a hosszú út nehezíti meg, hanem az is, hogy a vendéglátók eddig mindössze egyszer hagyták el vesztesen a parkettet az idény kezdete óta. Tovább »

Kosárlabda: nem csak a KTE okozhat fejtörést a Szedeáknak

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

A Kecskemét otthonában lép pályára péntek este a Naturtex-SZTE-Szedeák a bajnokságban. Andjelko Mandic dolgát megnehezítették a héten a sérülések és betegségek, egyelőre nem lehet tudni, kire számíthat az ötödik forduló nyitómeccsén. Tovább »

Kosárlabda: óriási izgalmak között nyert a Kosársuli

2017. október 15., vasárnap · Hozzászólok

Megszerezte második idénybeli győzelmét a Vásárhelyi Kosársuli. A Bonyhád elleni összecsapás végig óriási izgalmat hozott, így a közönség élvezetes mérkőzést láthatott a Hódtói Sportcsarnokban. A derbin Utasi Gábor csapatából hatan dobtak tíz pont fölött, a vége 96-94 lett. Tovább »

Kosárlabda: fölényes Kosársuli győzelem a Hepp-kupában

2017. október 10., kedd · Hozzászólok

Nagy arányú, 51 pontos sikerrel lépett tovább a Hepp Ferenc Emlékkupában az NBII-es Békéscsaba elleni, idegenbeli győzelmét követően a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor mester fiai végig kezükben tartották a mérkőzést, ami jó önbizalomszerzési lehetőség volt a Bonyhád elleni hétvégi bajnoki előtt. A Tolna megyeiek elleni NBI B-s találkozót október 14-én szombaton 18:30-kor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: csalóka a ZTE rajtja

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

Első hazai mérkőzését játssza a Zalaegerszeg ellen vasárnap a Naturtex-SZTE Szedeák a férfi kosárlabda NB I/A-ban. A zalaiak az első fordulóban hatalmas pofonba szaladtak bele, de Andjelko Mandic szerint ennek nem szabad jelentőséget tulajdonítani. Tovább »

Kosárlabda: megvan az első Kosársuli-siker

2017. szeptember 27., szerda · Hozzászólok

A második félidőben nyújtott játéka alapján teljesen megérdemelten nyerte meg a Vásárhelyi Kosársuli a Miskolc elleni rangadót az NB I/B csoportos kosárlabda bajnokságban. Utasi Gábor fiai ezzel begyűjtötték első győzelmüket a 2017-18-as szezonban. Sok idejük azonban nem lesz a pihenésre, szombaton ismét Budapestre utaznak, ezúttal a Vasashoz. Tovább »

Kosárlabda: a legjobb nyolc a Kosársuli célja

2017. szeptember 6., szerda · Hozzászólok

Szeptember 15-én, az MTK Törökbálint otthonában kezdi a szezont a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B csoport elit ligájában. Az átalakult bajnokságban már nem lesznek könnyűnek mondható ütközetek, így a csapat szakmai vezetőinek igencsak fel van adva a lecke. Hét kérdés, hét válasz. Interjú Utasi Gábor vezetőedzővel. Tovább »

Kosárlabda: 48 év után nyert ismét Eb-meccset a magyar válogatott

2017. szeptember 4., hétfő · Egy hozzászólás

A magyar férfi kosárlabda-válogatott a 31 pontos Hanga Ádám vezetésével legyőzte hétfőn Csehországot az Európa-bajnokság kolozsvári csoportjának harmadik fordulójában, ezzel életben tartotta továbbjutási reményeit. Tovább »

Kosárlabda: a Kosársuli nyerte az első meccset

2017. május 29., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli129

Megnyerte az NB I/B csoport 7. helyéért kuparendszerben zajló párharc első mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban az MTK ellen. A visszavágót csütörtökön rendezik a fővárosban, ahol ponton belül kell maradnia a kék-sárágknak a jobb helyezés megszerzéséhez. Tovább »

Kosárlabda: utoljára hazai pályán a szezonban a Kosársuli felnőtt csapata

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

kosarsuli120

A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt gárdája vasárnap este 18:30-kor lép pályára a szezonban utoljára a Hódtói Sportcsarnokban. Az MTK Törökbálint elleni összecsapás nem csak szezonzáró fellépés, hanem egyben lezárja a csütörtöktől vasárnapig a csarnokban zajló Fiú Országos Serdülő Döntőt is magában foglaló kosaras rendezvénydömpinget, ami múlt szombaton a Kossuth téri B33 Tour és Diákolimpia Döntővel kezdődött. Tovább »

Kosárlabda: közösen izgulták végig a Kecskemét soproni meccsét a Szedeák játékosai

2017. május 5., péntek · 3 hozzászólás

kecskemet_szedeak43_gs

Nem bánták volna a Szedeák kosarasai, ha még néhány héttel tovább tart a szezon, de így sem lehet elégedetlen idei teljesítményével a Lazic-legénység. Tovább »

Kosárlabda: a Kecskemét és a Kaposvár kigolyózta a Szedeákot a rájátszásból

2017. május 3., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_falco81_gs

A Kecskemét három ponttal nyert Sopronban, míg a Kaposvár simán verte hazai pályán a már biztos hatodik Pécs együttesét, így hiába szereztek Nikola Lazic tanítványai ugyanannyi győzelmet mint a KTE, a rosszabb középszakaszbeli össz-gólkülönbség miatt lemaradnak a rájátszásról és a kilencedik helyen zárják a szezont. Tovább »

Kosárlabda: nagy hátrányba került a Kosársuli Győrben

2017. április 29., szombat · Hozzászólok

kosarsuli85

Magabiztosan nyerte a Győr a Kosársuli elleni párharc első felvonását az NB I/B csoportos bajnokság felsőházában. Vas Péteréknek 27 pontos hátrányt kell ledolgozniuk ahhoz, hogy az 5. helyért játszhassanak az utolsó körben. A visszavágót május 6-án 18 órakor szombaton rendezik a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: hatalmasat hajrázott, de végül vereséget szenvedett Kaposváron a Szedeák

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

szedeak-kaposvar023kf

Túl nagynak bizonyult az első három negyedben összeszedett hátrány, s bár hatalmasat hajrázott Nikola Lazic-legénysége, végül alulmaradt a Kaposvárral szemben. Tovább »

Kosárlabda: Veszprémben kezdi meg a rájátszást a Kosársuli

2017. április 5., szerda · Hozzászólok

kosarsuli93

Alig pihente ki az alapszakasz utolsó fordulójának fáradalmait a Kosársuli, máris útra kell kelniük, mivel a felsőházi rájátszás első körében rögtön a nyugati bajnok Veszprémmel kell szembenéznie a gárdának. A kék-sárgák nem számítanak könnyű kis túrára, főleg, hogy ellenfelük kimagasló teljesítménnyel végzett a tabella élén. A párharc tétje a négy közé kerülés. Tovább »

Kosárlabda: soproni győzelemmel rajtolt a Szedeák a középházban

2017. április 1., szombat · 10 hozzászólás

szedeak-sopron011kf

Tizennyolc ponttal is vezetett a Naturtex-SZTE-Szedeák, végül a Sopron visszajött a mérkőzésbe, de fordítania már nem sikerült, így nagyon fontos győzelmet aratott Nikola Lazic csapata a középház nyitányán. Tovább »

Kosárlabda: a rájátszás elérése a Szedeák célja

2017. március 30., csütörtök · 2 hozzászólás

szedeak-kaposvar039kf

A Kaposvár elleni sikerrel befejeződött az alapszakasz a Naturtex-SZTE-Szedeák számára. Ahogy az már korábban eldőlt, a középházi küzdelmekben folytatja Nikola Lazic legénysége a bajnokságot. Wirth Ádámmal, a Szedeák hátvédjével tekintettünk vissza az alapszakasz 26 mérkőzésére. Tovább »

Kosárlabda: a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Kosársuli

2017. március 29., szerda · Hozzászólok

kosarsuli90

Szombaton este 18 órakor a Miskolc ellen zárja az alapszakaszt a Vásárhelyi Kosársuli. Igazi rangadó lesz ez, hiszen a második helyezett borsodiak érkeznek a negyedik helyezett otthonába, a Hódtói Sportcsarnokba. Ráadásul az ütközetnek óriási tétje van a vendégek szempontjából, hiszen pályaelőnyt szerezhetnek a rájátszásra, ha meg tudják tartani helyüket a tabellán. Tovább »

A fővárosban játszik rangadót a Kosársuli

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

kosarsuli79

Az NB I/B csoport bajnoki címére pályázó Debrecen elleni múlt heti vereség után ezúttal idegenben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Vas Péterék szombaton este 16 órakor az ellen a Honvéd ellen meccselnek majd, ahol az egykori vásárhelyi közönségkedvenc, Kováts Róbert az egyik meghatározó játékos. Tovább »

Kosárlabda: hatalmas bravúr, bronzérmes a Szedeák a Magyar Kupában!

2017. február 18., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_szolnok46_gs

Hatalmas bravúrt hajtott végre Nikola Lazic együttese, amelyik kihasználva a Körmend hibáit hat ponttal legyőzte ellenfelét, ezzel megszerezve a bronzérmet a Magyar Kupában. Tovább »

Kosárlabda: nem sikerült fordítani a Kosársulinak

2017. február 12., vasárnap · Hozzászólok

kosarsuli50

Kikapott a bajnokságban második helyen álló Vásárhelyi Kosársuli a Békés otthonában. A hazai pályán mindenkire veszélyes viharsarkiak végig vezetve szerezték meg a győzelmet, igaz a végén majdnem sikerült elorozni előlük a diadalt. Vas Péterék két hét múlva a bombaerős Debrecen ellen javíthatnak a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: dél-alföldi rangadót rendeznek Békésen

2017. február 9., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli59

A Békés-Vásárhely kosárlabda mérkőzés már azóta rangadónak számít, hogy a viharsarkiak néhány éve felküzdötték magukat az NB I/B csoportba. Azóta elég sok minden történt már, de azt elmondhatjuk, hogy a két együttes mindig vérre menő harcot vív egymással. Tovább »

Kosárlabda: nem jött össze a négyes döntő a Kosársulinak a Hepp-kupában

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

kosarsuli49

Nem sikerült győznie Nyíregyházán a Vásárhelyi Kosársulinak, így a gárda nem lesz ott a Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjén. Sokat azonban nem bánkódhat Utasi Gábor csapata, mivel szombaton az Eger elleni bajnokin kell teljesíteniük a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

2017. január 16., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli47

Újabb nehéz mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, Utasi Gábor csapata épp hogy kipihente a Tiszaújváros elleni, pénteki utolsó percekben megnyert rangadó fáradalmait, kedden már a Hepp-kupa négyes döntőért játszik Nyíregyházán. Tovább »

Kosárlabda: a Miskolc nyerte a Kosársuli elleni rangadót

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

kosarsuli24

Az utolsó percekig izgalmas összecsapáson dőlt el, hogy az azonos mérleggel álló Miskolc és Vásárhely közül melyik gárda áll majd a tabella élén a következő forduló előtt az NB I/B csoportos bajnokságban. A rangadót végül a borsodiak bírták jobban idegekkel, így a Kosársuli továbbra is második az alapszakaszban. Rostás Imréék egy hét múlva Tiszaújvárosban javíthatnak. Tovább »

Kosárlabda: csúcsrangadón lép pályára a Kosársuli Miskolcon

2017. január 4., szerda · Hozzászólok

kosarsuli34

Az első helyezett Miskolc otthonába látogat pénteken a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos csapata. Utasi Gábor azonos mérleggel második helyen álló fiainak a Hódmezővásárhelyen nevelkedett Szögi Ádámmal, és a város kosárlabda sportjához ezer szállal kötődő Drahos Gáborral is szembe kell majd nézniük az első hely sorsáról döntő, 18 órakor kezdődő NBI B-s rangadón. Tovább »

Kosárlabda: végletekig kiélezett küzdelemben maradt alul a Szedeák a Vasas otthonában

2016. december 18., vasárnap · 6 hozzászólás

szedeak_mafc28_gs

Zsinórban harmadik meccsén maradt alul a Szedeák, ezúttal egy végletekig kiélezett küzdelemben szenvedett vereséget a Lazic-csapat Angyalföldön a Vasas vendégeként. Tovább »

Kosárlabda: nyolcadik sikerét érte el a Kosársuli

2016. december 18., vasárnap · Hozzászólok

kosarsuli22

Két szoros negyedet követően, a mérkőzés második felében magabiztos játékot produkálva zsebelte be nyolcadik győzelmét a Vásárhelyi Kosársuli a bajnokságban. A vártnál könnyebb sikerrel, 8-2-vel még mindig magabiztosan a tabella elején tanyáznak a kék-sárgák. A diadal a szoros mezőnyben óriási előnyt jelenthet a januári folytatás előtt a B csoport keleti konferenciájában. Tovább »

Kosárlabda: újabb nehéz mérkőzés előtt a Kosársuli

2016. december 15., csütörtök · Hozzászólok

vas_peter_a_kep_kozepen

Újabb nehéz mérkőzés vár a Vásárhelyi Kosársulira szombaton 18 órakor. A bajnokságban ezúttal azt a Nyíregyházát fogadják a kék-sárgák a Hódtói Sportcsarnokban, akikkel január 16-ig a Hepp-kupa négyes döntőbe jutásért is meg kell küzdeniük idegenben. Tovább »

Kosárlabda: Vas triplája döntött, visszavágott a Debrecennek a Kosársuli

2016. december 10., szombat · Hozzászólok

kosarsuli16

Vas Péter utolsó másodperces, sorsfordító hármasával jutott tovább a Vásárhelyi Kosársuli a Hepp-Kupában. A végig kiélezett találkozón egy hajszálon múlt, hogy nem a Debrecen került a legjobb nyolc közé. Egy hét múlva szombaton a Nyíregyháza érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. Tovább »

Következő oldal »