A fővárosban játszik rangadót a Kosársuli

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

kosarsuli79

Az NB I/B csoport bajnoki címére pályázó Debrecen elleni múlt heti vereség után ezúttal idegenben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. Vas Péterék szombaton este 16 órakor az ellen a Honvéd ellen meccselnek majd, ahol az egykori vásárhelyi közönségkedvenc, Kováts Róbert az egyik meghatározó játékos. Tovább »

Kosárlabda: hatalmas bravúr, bronzérmes a Szedeák a Magyar Kupában!

2017. február 18., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_szolnok46_gs

Hatalmas bravúrt hajtott végre Nikola Lazic együttese, amelyik kihasználva a Körmend hibáit hat ponttal legyőzte ellenfelét, ezzel megszerezve a bronzérmet a Magyar Kupában. Tovább »

Kosárlabda: nem sikerült fordítani a Kosársulinak

2017. február 12., vasárnap · Hozzászólok

kosarsuli50

Kikapott a bajnokságban második helyen álló Vásárhelyi Kosársuli a Békés otthonában. A hazai pályán mindenkire veszélyes viharsarkiak végig vezetve szerezték meg a győzelmet, igaz a végén majdnem sikerült elorozni előlük a diadalt. Vas Péterék két hét múlva a bombaerős Debrecen ellen javíthatnak a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: dél-alföldi rangadót rendeznek Békésen

2017. február 9., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli59

A Békés-Vásárhely kosárlabda mérkőzés már azóta rangadónak számít, hogy a viharsarkiak néhány éve felküzdötték magukat az NB I/B csoportba. Azóta elég sok minden történt már, de azt elmondhatjuk, hogy a két együttes mindig vérre menő harcot vív egymással. Tovább »

Kosárlabda: nem jött össze a négyes döntő a Kosársulinak a Hepp-kupában

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

kosarsuli49

Nem sikerült győznie Nyíregyházán a Vásárhelyi Kosársulinak, így a gárda nem lesz ott a Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjén. Sokat azonban nem bánkódhat Utasi Gábor csapata, mivel szombaton az Eger elleni bajnokin kell teljesíteniük a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Következő oldal »