Kosárlabda: hatalmas bravúr, bronzérmes a Szedeák a Magyar Kupában!

2017. február 18., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_szolnok46_gs

Hatalmas bravúrt hajtott végre Nikola Lazic együttese, amelyik kihasználva a Körmend hibáit hat ponttal legyőzte ellenfelét, ezzel megszerezve a bronzérmet a Magyar Kupában. Tovább »

Kosárlabda: nem sikerült fordítani a Kosársulinak

2017. február 12., vasárnap · Hozzászólok

kosarsuli50

Kikapott a bajnokságban második helyen álló Vásárhelyi Kosársuli a Békés otthonában. A hazai pályán mindenkire veszélyes viharsarkiak végig vezetve szerezték meg a győzelmet, igaz a végén majdnem sikerült elorozni előlük a diadalt. Vas Péterék két hét múlva a bombaerős Debrecen ellen javíthatnak a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: dél-alföldi rangadót rendeznek Békésen

2017. február 9., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli59

A Békés-Vásárhely kosárlabda mérkőzés már azóta rangadónak számít, hogy a viharsarkiak néhány éve felküzdötték magukat az NB I/B csoportba. Azóta elég sok minden történt már, de azt elmondhatjuk, hogy a két együttes mindig vérre menő harcot vív egymással. Tovább »

Kosárlabda: nem jött össze a négyes döntő a Kosársulinak a Hepp-kupában

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

kosarsuli49

Nem sikerült győznie Nyíregyházán a Vásárhelyi Kosársulinak, így a gárda nem lesz ott a Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjén. Sokat azonban nem bánkódhat Utasi Gábor csapata, mivel szombaton az Eger elleni bajnokin kell teljesíteniük a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

2017. január 16., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli47

Újabb nehéz mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, Utasi Gábor csapata épp hogy kipihente a Tiszaújváros elleni, pénteki utolsó percekben megnyert rangadó fáradalmait, kedden már a Hepp-kupa négyes döntőért játszik Nyíregyházán. Tovább »

Kosárlabda: a Miskolc nyerte a Kosársuli elleni rangadót

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

kosarsuli24

Az utolsó percekig izgalmas összecsapáson dőlt el, hogy az azonos mérleggel álló Miskolc és Vásárhely közül melyik gárda áll majd a tabella élén a következő forduló előtt az NB I/B csoportos bajnokságban. A rangadót végül a borsodiak bírták jobban idegekkel, így a Kosársuli továbbra is második az alapszakaszban. Rostás Imréék egy hét múlva Tiszaújvárosban javíthatnak. Tovább »

Kosárlabda: csúcsrangadón lép pályára a Kosársuli Miskolcon

2017. január 4., szerda · Hozzászólok

kosarsuli34

Az első helyezett Miskolc otthonába látogat pénteken a Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos csapata. Utasi Gábor azonos mérleggel második helyen álló fiainak a Hódmezővásárhelyen nevelkedett Szögi Ádámmal, és a város kosárlabda sportjához ezer szállal kötődő Drahos Gáborral is szembe kell majd nézniük az első hely sorsáról döntő, 18 órakor kezdődő NBI B-s rangadón. Tovább »

Következő oldal »