Sport

Labdarúgás: megmenekült az UTC és a Gyálarét

Labdarúgás: megmenekült az UTC és a Gyálarét

2013. június 21., péntek
Labdarúgás: megmenekült az UTC és a Gyálarét
UTC_Csongrad_MJ_16

A Szeged 2011 Kft. úgy döntött, hogy nem nevez csapatot a megyei első osztályba, így az UTC bennmaradt a megyeegyben, és a Gyálarét sem esett ki a megyekettőből.

Az NB II-től a Kisvárda ellen búcsúzó Szeged 2011 vezetősége úgy döntött, hogy főként pénzügyi okokból Gyulára költözteti csapatát. Hasonló, financiális megfontolásból így a második csapat üzemeltetésére nem nyílik lehetőség, ezért a Csongrád megyei I. osztályban Kiskundorozsma néven szereplő gárdát nem nevezik a ligába. Ennek következtében eggyel kevesebb kieső lesz mind a megyei első osztályban, mind pedig a megye második vonalának. Ezért az élvonalban tizenegyedik UTC és a megye II-ben tizenegyedik Gyálarét is biztosan megmenekült a kieséstől, mindkét osztályban legrosszabb esetben öt kieső lehet. Megtudtuk azt is, hogy amennyiben a megye harmadik vonalának Homokháti csoportjában második helyen végző Kiskundorozsmai ESK vállalja a felsőbb osztályú, azaz megye II-es szereplést, a Szeged 2011 biztosítja számukra az utánpótláscsapatokat és azok versenyeztetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.