Még mindig „szagos” a szegedi víz

2017. augusztus 4., péntek · 17 hozzászólás

ivovizminoseg-javito_projekt001kf

Az utóbbi időszakban újszegedi olvasóinktól érkezett több panasz a szegedi ivóvíz minőségével kapcsolatban. A szaga mellett a színét is furcsának találják, nem merik meginni. A vízmű szerint átmeneti problémáról van szó, de intenzív folyatás után fogyasztásra alkalmas a csapvíz jelenleg is. Tovább »

Életre szóló élményekkel tértek haza a gyerekek a kisifis bibliatáborból + FOTÓK

2017. július 8., szombat · Hozzászólok

reformatus_tabor_ (1)

A csendes folyású Duna, a váratlan zúgók és Noé története mind feledhetetlen nyári kalandként égett bele a fiatal részvevők lelkébe. Pauk Jánossal a csoport vezetőjével a szervezés nehézségeiről és az élményekben gazdag pillanatokról beszélgettünk. Tovább »

Megnyílt a szabadstrand Újszegeden – vízimentős vitával fűszerezve

2017. június 9., péntek · 10 hozzászólás

cof

A fürdőzők biztonságát új szervezetre bízta idén az önkormányzat cége, Jávorszky Iván ügyvezető portálunknak azt mondta, hogy a választásuknál csakis az ár döntött, a szerződéstől elesett Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke szerint viszont kicsinyes bosszú áll a háttérben. Tovább »

30 méteres óriás lánchintával is vár a szegedi majális

2017. április 21., péntek · Egy hozzászólás

majalis03_gs

A békebeli majálisokat idézik meg idén is Szegeden sült kolbásszal, sörrel és vidámparkkal, az újszegedi ligetben azonban nemcsak vurstli és koncertek várják az érdeklődőket, hanem Rendőrnap és Military Majális is. Tovább »

Mégis hozzák a hajléktalanokat Újszegedre

2017. március 28., kedd · 15 hozzászólás

BC5K1485

Hajléktalanszálló ugyan nem lesz, de a hajléktalanok fekvőbeteg-ellátását valóban az Alsó-kikötő sorra vinnék át a Moszkvai körútról, mert így nemcsak a városból, hanem az egész régióból fogadhatnának betegeket. A terület önkormányzati képviselője, Joób Márton (MSZP) szerint nem kell aggódni, mert zártan fog működni az intézmény, a korábbi ellenzéki képviselőjelölt viszont azt gondolja, a szocialista városatya nem tartotta be ígéretét, mégis több hajléktalant irányítanak Újszegedre. Tovább »

Következő oldal »