„Gyalogolni jó” – négy szegedi településrész túrával ünnepli a Föld Napját

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

negy_telepules_turaja_sajttaj002kf

Hattyast, Szentmihályt, Gyálarétet és Kecskéstelepet felölelő, több mint tizenöt kilométeres gyalogtúrát tartanak szombaton a Föld Napja alkalmából, és újrahasznosított tárgyakból nyílik kiállítás Szentmihályon. Tovább »

Sikeres volt a gyálaréti jótékonysági est – folytatódik a gyűjtés a gázrobbanás sérültjeiért

2017. február 12., vasárnap · 18 hozzászólás

jotekonysagi_est_gyalaret31_gs

Újabb több mint 143 ezer forint gyűlt össze a januári tragédia túlélői számára, de február végig még folytatódik a gyűjtés, továbbra is lehet adakozni. Tovább »

Gyálaréti megemlékezés a doni hősökről + FOTÓK

2017. január 15., vasárnap · 11 hozzászólás

megemlekezes_a_doni_aldozatokra_gyalaret13_gs

A Gyálaréti Egyesület szervezésében koszorúzással és történelmi előadással emlékeztek meg a városrész lakói a doni áttörés során elesett több tízezer magyar katonáról. Az eseményen Molnár Lászlóné, a civil szervezet vezetője rövid emlékező beszédet mondott, majd Miklós Péter történész, a hódmezővásárhelyi Emlékpont vezetője, a Csongrád Megyei Közgyűlés kereszténydemokrata tagja tartott előadást. Tovább »

Akár jövőre megkezdődhet a gyálaréti Holt-Tisza rehabilitációja

2016. december 14., szerda · 3 hozzászólás

holt_tisza002kf

Támogatja a kormány, így 2,9 milliárd forintból megvalósul a gyálai Holt-Tisza Feketevíznek nevezett szakaszának rehabilitációja uniós és hazai forrásból – jelentette be B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési biztos. Kozák Péter, az ATIVIZIG vezetője közölte, a két évig tartó kivitelezés akár már jövőre elkezdődhet. Tovább »

Következő oldal »