Labdarúgás: házi gólkirálya vezérletével bekezdett az UTC tavasszal

2017. március 14., kedd · Egy hozzászólás

utc-kistelek25kf

Második tavaszi meccsét is megnyerte az Ujszegedi TC, amely szombaton a Szentest múlta felül a Kertész utcában: a csapat támadója, Valach Péter mesternégyesével győzte le a Szentest, a csatár pedig ezzel már többet rúgott a téli szünet óta, mint előtte. Tovább »

Frizbi: sűrű lesz a program a hétvégén

2016. október 6., csütörtök · Hozzászólok

frizbi07kf

Pénteken és szombaton is várják a sport szerelmeseit:a rossz időjárásra való tekintettel a Felső Tisza-parti tornateremben tartják meg a frizbiversenyeket, azaz október hetedikén 3. alkalommal rendezett szegedi Suli Frizbi Kupát, míg másnap a Kertész utcai UTC pályán a SZUPI Kalaptornát rendezik meg. Tovább »

Ultimate frizbi: ősszel is lesz SZAUB – még lehet jelentkezni játékosnak

2016. szeptember 5., hétfő · Hozzászólok

ultimatefrizbi_24_ia

Szeptember végén újra elrajtol a nyár folyamán első alkalommal megrendezett szegedi amatőr ultimate frizbi bajnokság (SZAUB). A rendező Szufla Ultimate Team hagyományt teremtene a sorozatból.
Tovább »

Labdarúgás: tizenegyespárbajban gyűrte le az UTC a Kiskundorozsmát + FOTÓK

2016. augusztus 3., szerda · Hozzászólok

kk_dorozsma_utc08_gs

Döntetlennel zárult a rendes játékidő, végül pedig a vendég UTC büntetőkkel jutott tovább a Magyar Kupa megyei selejtezőinek 2. körébe a Kiskundorozsma ellenében.
Tovább »

Ultimate frizbi: ismét összemérték a tudásukat a szegedi középiskolák + FOTÓK

2016. május 10., kedd · Hozzászólok

frizbi019kf

Múlt hét pénteken második alkalommal rendezte meg a Suli Frizbi Kupát az Ujszegedi TC ultimate frizbi szakosztálya. A tornára a tavalyi kiíráshoz hasonlóan idén is kilenc középiskolásokból álló csapat adta le a nevezését.
Tovább »

Íjászat: Banda Árpád Franciaországban is pontosan lőtt

2016. január 18., hétfő · Hozzászólok

banda_arpad_nimes

Az elmúlt héten a franciaországi Nimesben rendezték a Terem Íjász Világkupát, ahol 40 ország 1080 versenyzője állt lőállásba. Banda Árpád, az UTC versenyzője a 217 fős reflexíjas mezőnyben 584 körrel a 13. helyen rangsorolt, így biztos helye volt a továbbjutó 32 között.
Tovább »

Íjászat: felnőtt csúcsot döntött a szegedi Banda Árpád Hévízen

2015. szeptember 16., szerda · Hozzászólok

utc_ijasz_bandaarpad (02)

Az elmúlt hétvégén, Hévízen rendezték a Közép Európai Kupa (CEC) utolsó, magyarországi fordulóját. A szegedi UTC ifjúsági olimpiai versenyzője, Banda Árpád a felnőttek közt versenyezve a teljes reflexíjas mezőnyben magasan a legtöbb pontszámmal, 670 körrel első helyen rangsorolt, és ismét ifjúsági és felnőtt országos csúcsot döntött.
Tovább »

Labdarúgás: két játékos csapat találkozik az FK és az UTC csörtéjén

2015. május 22., péntek · Hozzászólok

utc_fk_mj_DSC6663

Városi rangadót hoz a megyei I. osztály 28. fordulója, a dobogóért hajtó FK 1899 Szeged a középmezőnyt erősítő UTC-t fogadja a Felső Tisza parti stadion villanyfényes műfűjén.
Tovább »

Labdarúgás: négy közé jutott a Mórahalom az UTC ellen + FOTÓK

2015. május 6., szerda · Hozzászólok

morahalom_utc19_gs

Végig vezetett az UTC ellen a Mórahalom, amely megérdemelten győzte le a Kertész utcaiakat, sikerével pedig a legjobb négy közép jutott a megyei Magyar kupában. Tovább »

Labdarúgás: csak ráijeszteni tudott az UTC a Vásárhelyre + FOTÓK

2015. április 26., vasárnap · 5 hozzászólás

hfc_utc06_gs

Gajdacsi Mátyás csodagólja után négy találattal válaszolt a második félidőre feljavuló HFC, amely így magabiztosan tartotta otthon a három pontot.
Tovább »

Labdarúgás: megtalálja-e az UTC a rést a vásárhelyi pajzson?

2015. április 24., péntek · Hozzászólok

utc_hfc16_gs

Hétvégén újabb lépést tehet a bajnoki cím felé a már így is padlógázzal robogó Hódmezővásárhely a megyei I. osztályban. Bódi Attila tanítványai a középmezőny tetején tanyázó Ujszegedi TC-t látják vendégül vasárnap délután.
Tovább »

Labdarúgás: megtörte az UTC a Sándorfalva tavaszi hibátlan mérlegét + FOTÓK

2015. március 29., vasárnap · Hozzászólok

sandorfalva-utc-_-mj-31

Magabiztos, háromgólos győzelemmel távozott a Sándorfalva otthonából a rendkívül szervezett játékot bemutató UTC a megyeegy 20. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: egyaránt a felzárkózásért küzd a Tiszasziget és az UTC

2015. március 6., péntek · Hozzászólok

utc_tiszasziget_mj 015

A Tiszasziget és az UTC is kapaszkodhat az előttük állókhoz, azonban ez csak egyiküknek sikerülhet a hétvégén. Az újonc a középmezőny elejéhez, míg az UTC a dobogósok köré kerülhet egy győzelemmel a dorozsmai műfüvön lejátszott meccsük után. Tovább »

Labdarúgás: a magyar kultúra és nyelv is érdekli az UTC új igazolását

2015. március 1., vasárnap · Hozzászólok

szs_labdarugas_foci

A téli Csongrád megyei játékosmozgások legegzotikusabb igazolását kétségkívül az UTC ütötte nyélbe, Brinszky Adrián legénysége tavasszal már a japán Manabe Kazuhiróval a soraiban érne el sikereket.
Tovább »

Kohári Nándor: Politikai bosszú áldozata lett az UTC Futsal Team

2015. február 8., vasárnap · 15 hozzászólás

kothencz_kohari_lakforum04_gs

Február 2-án pénzügyi problémák miatt bejelentette visszalépést az NB I-től az UTC Futsal Team. Bár a csapat csekély költségvetésből is bravúrosan szerepelt éveken keresztül az élvonalban, a szegedi önkormányzat végül mégis magára hagyta a klubot. A történtek értékelésére Kohári Nándort, az ifjúsági és sportbizottság egykori vezetőjét, korábbi fideszes önkormányzati képviselőt kérte fel portálunk.
Tovább »

Futsal: a helyzet változatlan az UTC-nél

2014. december 14., vasárnap · 3 hozzászólás

utc_veszprem_14_10_20_gs

Idei utolsó bajnokijára készül az UTC Futsal Team az NB I-ben, Brinszky Adrián együttese a Vasas ellen játssza soros mérkőzését az újszegedi sportcsarnokban. A csapatnál továbbra is a bizonytalanság uralkodik, így a januári folytatást illetően sincs döntés. Tovább »

Futsal: UTC-siker Csömörön

2014. december 5., péntek · 4 hozzászólás

utc_csomor14_gs

Azt követően, hogy a Viharsarki Pionners FC ellen megszerezte első pontjait az UTC Futsal Team, Csömörön is győzni tudott, ezzel első idegenbeli sikerét aratta Brinszky Adrián együttese, amely attraktívan és eredményesen játszva tudott győzni riválisa ellen. Tovább »

Következő oldal »