Kultúra

Tévedések vígjátéka: tévedésből rossz helyre ment castingra a teve

Tévedések vígjátéka: tévedésből rossz helyre ment castingra a teve

2015. július 28., kedd
Tévedések vígjátéka: tévedésből rossz helyre ment castingra a teve
szulejman_teve_reok

A Szabadtéri Játékok hétvégi produkciójának, a Tévedések vígjátékának egyik szerepére kérték fel a Szegedi Vadaspark tevéjét, aki olyan izgatottan várta, hogy a világot jelentő deszkákra léphessen, hogy tévedésből nem a Dóm térre, hanem a Reök-palotába érkezett... A shakespeare-i csavar után végülis sikeres volt a bemutatkozás, Szulejmán megkapta a szerepet.

Herczeg Tamás

meglepetten fogadta Szulejmánt, a négy hónapos tevét a minap a Reök¬palotában. A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója valóban szerződtetni szerette volna a Vadaspark négyhónapos sztárjelöltjét, ám a találkozó a Dóm téri színpadra volt megbeszélve eredetileg.

szulejman_teve_reok02

A július 31-én és augusztus 1-jén színre kerülő Tévedések vígjátéka hamisítatlan török környezetben játszódik, úgyhogy evidensnek tűnt, hogy vendégművészként felkérik Szulejmánt egy kisebb, ám annál látványosabb szerepre. Rövid ismerkedés után végülis megegyeztek arról, milyen lesz a karakter, akit alakítania kell. Kiderült: a gázsi sem jelenthet akadályt a hétvégi fellépésben és extrákkal felszerelt öltözőt sem kíván magának a leendő sztár. Ha már a kiállítóházban járt, Szulejmán megtekintette az aktuális tárlat alkotásait is az aulában, végül pedig csak eljutott a Dóm térre is, ahol büszkén sétált végig a fesztivál helyszínén. Apró szerepét a Shakespeare-vígjátékban igen jelentősnek érzi most induló színházi pályáján.

Stílusosan jelentkezett Szulejmán teve a Szegedi Szabadtérihez - a Tévedések vígjátéka jövendőbeli szereplője tévedésből rossz helyre ment castingra! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=556183

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.