Muri Enikő és Vágó Bernadett alakítja Esmeraldát A Notre Dame-i toronyőrben

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

szegedi_szabadteri_nezoter

Muri Enikő és Vágó Bernadett alakítják a gyönyörű cigánylányt, Esmeraldát A Notre Dame-i toronyőrben. Kerényi Miklós Gábor rendező ma jelentette be, hogy ők lesznek Veréb Tamás partnerei a nagyszabású, augusztusi produkcióban. A hat szegedi előadásra rengeteg jegy elkelt már. Tovább »

Szegedi Szabadtéri Játékok – Oscar-díjra jelölt dalokkal érkezik A Notre Dame-i toronyőr

2016. december 28., szerda · Hozzászólok

szabadteri_szinpad03kf

Több alkalommal is felcsendül A Notre Dame-i toronyőr világszerte népszerű, Oscar-díjra is jelölt Disney-dalokat felvonultató musicalváltozata a 2017-es Szegedi Szabadtéri Játékokon. A darab egyik szerzője, Stephen Schwartz az MTI-nek adott interjúban elmondta: a megszokottnál sötétebb hangulatú feldolgozásra számíthat a közönség. Tovább »

Szabadtéri 85 – Mit tettek az elődök, és hová tart most a csillagtetős színház?

2016. december 9., péntek · Hozzászólok

szabadteri_megnyito10_gsAz alkotók és a szelfizők is nagyon szerették azt a két évadot, amikor kényszerűségből kénytelen volt 180 fokos fordulatot venni a Szegedi Szabadtéri Játékok színpada. Kríziskommunikációnak indult, mégis népszerű és gazdag évadot zárt akkor a nyári játékok, ahová a vezetőségnek sikerült külföldi sztárokat csábítania, operát, és több mint egy évtized után Shakespeare-darabot a műsorfüzetbe csempésznie. Herczeg Tamás fesztiváligazgató a szabadtéri elmúlt 85 évéről szóló kötet történetéből szemezgetett.
Tovább »

Veréb Tamás a csúf Quasimodo bőrébe bújik

2016. december 5., hétfő · Hozzászólok

Vereb_TamasÚjabb izgalmas átalakulás vár Veréb Tamásra: a fiatal énekes játssza ugyanis a jövő nyár egyik nagyszabású musicalbemutatójának, A Notre Dame-i toronyőrnek a főszerepét. A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Budapesti Operettszínház előadását Kerényi Miklós Gábor KERO® állítja színpadra. Tovább »

Titkok a Szabadtéri működéséről

2016. december 2., péntek · Hozzászólok

bolygo_hollandi_szabadteri

Könyvbemutatóval egybekötött beszélgetésre várják az érdeklődőket december 8-án a Reök-palotába. Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója avatja be a résztvevőket a fesztivál kulisszák mögötti életébe. Bemutatják a Szabadtéri elmúlt 85 évéről most megjelent kötetet is. Tovább »

Notre Dame-i toronyőr és Tosca a 2017-es Szegedi Szabadtérin

2016. augusztus 29., hétfő · Hozzászólok

szabadteri_sajttaj007kf

Alighogy véget ért az idén 85 éves fesztivál 2016-os programja, máris évadot értékelt a Szabadtéri. Több mint 72 ezren voltak kíváncsiak az előadásokra. A következő nyár műsorát is meghirdették: új bemutatóként jön a Notre Dame-i toronyőr, a Vízkereszt vagy amit akartok és a Tosca.
Tovább »

Visszatér a Tévedések vígjátéka a Szegedi Szabadtéri Játékokra

2016. augusztus 22., hétfő · Hozzászólok

tevedesek_vigjateka034kf

A tavaly szakmai és közönségsikert arató Shakespeare-darabbal, a Tévedések vígjátékával zárul szombaton az alapításának 85. évfordulóját ünneplő Szegedi Szabadtéri Játékok jubileumi évada – tájékoztatta a rendezvény sajtóreferense az MTI-t. Tovább »

Következő oldal »