Rost Andrea lesz Tosca a Szegedi Szabadtérin

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

ROST ANDREA.92683

A világhírű szoprán mellett Kálmándy Mihály és László Boldizsár játsszák a Puccini-opera főszerepeit. A darabot Bocsárdi László rendezi, aki a szenvedély mindent felülíró hatását szeretné kihangsúlyozni az előadásban. Tovább »

Szerelmesek Ölelése vasárnap a REÖK előtt

2017. február 9., csütörtök · Hozzászólok

rozsa_virag_szerelem_valentin

Piros lufin szállhatnak az érzelmes lelkek vágyai az égbe vasárnap a REÖK-palota előtt. Az év legromantikusabb napját így ünnepli a Szegedi Szabadtéri Játékok. Aki kedvesének tökéletes meglepetést szeretne ajándékozni, annak pedig már csak pár nap áll rendelkezésére. Tovább »

Utoljára látható Szegeden a Mamma Mia!

2017. február 8., szerda · 2 hozzászólás

mamma_mia_szabadteri

Plusz előadást hirdetett a Szegedi Szabadtéri az ABBA-musicalből július 6-ra, így ezen a nyáron háromszor, de immár utoljára látható a Dóm téren a nagysikerű produkció. Bérletben árulják a belépőket a Mamma Mia!-ra, többek közt az Alföldi Róbert főszereplésével készülő Shakespeare-vígjátékkal párban. Tovább »

Muri Enikő és Vágó Bernadett alakítja Esmeraldát A Notre Dame-i toronyőrben

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

szegedi_szabadteri_nezoter

Muri Enikő és Vágó Bernadett alakítják a gyönyörű cigánylányt, Esmeraldát A Notre Dame-i toronyőrben. Kerényi Miklós Gábor rendező ma jelentette be, hogy ők lesznek Veréb Tamás partnerei a nagyszabású, augusztusi produkcióban. A hat szegedi előadásra rengeteg jegy elkelt már. Tovább »

Szegedi Szabadtéri Játékok – Oscar-díjra jelölt dalokkal érkezik A Notre Dame-i toronyőr

2016. december 28., szerda · Hozzászólok

szabadteri_szinpad03kf

Több alkalommal is felcsendül A Notre Dame-i toronyőr világszerte népszerű, Oscar-díjra is jelölt Disney-dalokat felvonultató musicalváltozata a 2017-es Szegedi Szabadtéri Játékokon. A darab egyik szerzője, Stephen Schwartz az MTI-nek adott interjúban elmondta: a megszokottnál sötétebb hangulatú feldolgozásra számíthat a közönség. Tovább »

Következő oldal »