Kultúra

Közönségtalálkozó a Tévedések vígjátéka szereplőivel

Közönségtalálkozó a Tévedések vígjátéka szereplőivel

2015. július 22., szerda
Közönségtalálkozó a Tévedések vígjátéka szereplőivel
reok_palota

Július 24-én, pénteken 16 órakor, a REÖK-ben tartja idei második önálló bemutatója, a Tévedések vígjátéka közönségtalálkozóját a Szegedi Szabadtéri Játékok.

A jövő pénteken színre kerülő, fergeteges humorú produkcióra már alig lehet jegyet kapni, ez az idei évad egyik legjobban várt darabja. A rendező,

Kerényi Miklós Gábor KERO

mellett

Horgas Péter

díszlettervező és olyan kiváló színművészek mesélnek kulisszatitkokat és érdekességeket a közönségnek, mint

Csuja Imre, Szinetár Dóra, Adorjáni Bálint, Telekes Péter, Klem Viktor, Molnár Áron, Pálmai Anna, Szilágyi Annamária

és

Jakab Tamás

. KERO igazi „örömszínházat” ígér a nézőknek. Az előadás egy közel-keleti városka életét jeleníti meg. A színpad közepén forog majd egy hatalmas, útvesztő jellegű, gömbszerű spirál, mely tulajdonképpen egy nyüzsgő bazár lesz, amelyben helyet kap lakóház, török fürdő, örömtanya, sőt még kolostor is. Lesz, aki motoron érkezik, színpadra lép egy teve is, és a tükrök, csapóajtók csapdái között szinte artistaként kergetik sorsukat és egymást a színészek. A valószerűtlen eseményekben dúskáló darab a szereplők őrült reakcióit mutatja be, a személyiség megkettőződésének illetve elvesztésének félelmetes és humoros pillanatait. Az összes szerepre sikerült izgalmas, népszerű művészeket felkérni, úgyhogy egy közönségtalálkozó nem is elég a Tévedések vígjátékához: jövő héten újabb alkotókat és szereplőket hallhatunk a próbákon őket ért tapasztalatokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.