Közélet

Kigyulladt egy traktor Zsombón

Kigyulladt egy traktor Zsombón

2017. július 14., péntek
Kigyulladt egy traktor Zsombón

Négy tűzoltás mellett csütörtökön tovább folyt a viharkárok felszámolása is - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Csütörtökön reggel, kevéssel fél nyolc előtt az 55. számú főúton, a szegedi repülőtér mellett több személygépkocsi ütközött. A balesetben egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, ketten súlyosan megsérültek, egy gyermek könnyű sérülésekkel vészelte át a balesetet. Zsombón egy traktor motortere gyulladt ki. A helyszínre két szegedi hivatásos tűzoltó egység érkezett, a tüzet percek alatt megfékezték, személyi sérülés nem történt. A délutáni órákig Domaszék közelében, Csengele térségében és Ruzsán is égett a száraz aljnövényzet. A tüzeket a hivatásos egységek az önkéntes tűzoltókkal együttműködve oltották el. Még csütörtökön is adtak munkát a hét eleji vihar következtében leszakadt ágak a hódmezővásárhelyi és a szegedi tűzoltóknak: összesen 11 alkalommal kellett beavatkozniuk leszakadt nagyméretű fák eltávolítása céljából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.