Sport

Labdarúgás: Major Lászlót nevezték ki a HFC edzőjének (FRISSÍTVE)

Labdarúgás: Major Lászlót nevezték ki a HFC edzőjének (FRISSÍTVE)

2015. október 21., szerda
Labdarúgás: Major Lászlót nevezték ki a HFC edzőjének (FRISSÍTVE)
majorlaszlo_hfc_utc27_gs

A Hódmezővásárhelyi Futball Club elnöksége szerda délelőtt szerződést kötött Major Lászlóval, aki Bódi Attilát váltja a felnőtt csapat kispadján - adta hírül az egyesület portálunkhoz eljuttatott közleményében.

"A tegnap esti kapcsolatfelvételt ma délelőtt egy rövid egyeztetés követte, ahol minden részletet sikerült pontosítani. A HFC bízik abban, hogy az egyelőre a szezon végéig érvényes szerződés egy hosszú távú kapcsolat első periódusa" - tették hozzá a levélben. "Kedden keresett meg a Hódmezővásárhelyi FC elnöke, szerdán pedig igent mondtam. Sokat nem gondolkodtam, hiszen szeretek edzősködni, nagy kihívást jelent számomra ez a feladat, ráadásul a HFC játékosainak 60-70 százalékát jól is ismerem. Úgy gondolom, hogy a korábbi években a KITE-Szegednél és Orosházán is eredményesen dolgoztam NB II-ben, illetve NB III-ban, mindkét helyen nehéz körülmények között sikerült szépen szerepelni. A HFC-nél most nem egyszerű a helyzet, mert a csapat 9 ponttal csak tizenötödik az NB III Közép csoportban, de nagyon bízom benne, hogy mihamarabb sikerül kimozdítani a szekeret ebből a kátyúból. Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen az őszi szezonból hátralévő öt mérkőzésünket még mind idegenben vívjuk meg, többek között az éllovas Kozármislenyhez is ellátogatunk. Saját magam elé azt az elvárást támasztom, hogy legalább 7-8 pontot szerezzünk, de az biztos, hogy a Vásárhely sehol nem fog feltartott kézzel pályára lépni – aki ismer, jól tudja: én soha senki ellen nem szeretek veszíteni! Télre aztán rendkívül komoly felkészülést tervezek, amire lehetőséget ad a nagyszerű vásárhelyi infrastruktúra. A célunk, hogy tavasszal felküzdjük magunkat a középmezőny elejére, azaz rövid távon stabilizáljuk az NB III-ban a vásárhelyi labdarúgást, melyben egyébként további nagy potenciált is látok az infrastrukturális adottságok miatt" – mondta portálunknak

Major László

, aki a HFC kispadja mellett marad az MLSZ Csongrád megyei szakmai igazgatója is. Úgy fogalmazott, a két munkakört össze lehet egyeztetni, ebben

Horváth Zoltán

klubelnökkel is megállapodott, különös tekintettel arra, hogy Vásárhelyen este fél 7-kor vannak az edzések. A vásárhelyiek vasárnap a még pont nélkül álló, ebből kifolyólag sereghajtó Szekszárd otthonában lépnek először pályára az új mester irányításával. Az újonc Csongrád megyei együttes 12 fordulót követően 3 győzelemmel és 8 vereséggel a 17 csapatos táblázat 15. pozícióját foglalja el. Kökény Tamásék legutóbb szeptember 5-én a Bölcske otthonában tudtak három pontot szerezni, azóta zsinórban ötször kapott ki a csapat.

Major László váltja Bódi Attilát a vásárhelyi kispadon - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=582409

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.