Vélemény

Botka László és a kilövési engedély

Botka László és a kilövési engedély

2022. július 29., péntek
Botka László és a kilövési engedély

Szeged baloldali politikusai, élükön Botka Lászlóval fennen hirdetik, hogy ez a legszolidárisabb, legszabadabb város széles szép hazánkban. Tucatjával bizonyosodott be, hogy ez csak akkor igaz ha valaki vagy valami (például egy szervezet):

  • baloldali
  • utálja a Fideszt és a mostani kormányt
  • feltétel nélkül áll Botka László mellett.

A Fidesz irodánál elkövetett Molotov-koktélos gyújtogatás könnyen komolyabb tragádiába is torkolhatott volna, hiszen egy lakóingatlan alatti irodában akart tüzet csinálni az elkövető - leéghetett volna a teljes háztömb is akár. De már maga az a tény, hogy valaki erőszakos cselekedettel kíván érvényt szerezni, józan és normális gondolkodással elitélendő.

https://szegedma.hu/2022/07/betortek-es-valoszinuleg-gyujtogattak-is-a-szegedi-fidesz-irodaban

Ezzel akarva, vagy akaratlanul, de azt sugallta híveinek, hogy aki Szegeden jobboldali, az másodrendű. Az nem számít, azzal szemben bármi elkövethető, a legalantasabb, legsötétebb bűncselekmény is. Hallgatásukkal szentesítették a kilövési engedélyt - akár így is lehetne értelmezni, hogy csöndben maradtak.

Több mint egy teljes nap eltelt a Molotov-koktélos támadás óta, de Botka László eddig virágokról posztolt és értekezett. Mintha ebben a városban minden a legnagyobb rendben lenne. Pedig nagyon nincs rendben, és ez időnként a felszínre is tör. Hol csöndesebben, elkeseredetten; hol így: erőszakkal, és ostoba pusztítási vággyal. Hát ilyen várost csinált Botka László!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.