Szórakozás

Rózsába borult Szőreg

Rózsába borult Szőreg

2023. június 25., vasárnap
Rózsába borult Szőreg

Körülbelül hatvan rózsákkal feldíszített jármű vonult végig Szőreg utcáin az idei Rózsafesztivál alkalmából, amire idén is sokan voltak kíváncsiak. A 23. Szőregi Rózsaünnepet koncertek, valamitn zenés, táncos programok kísérték a Monti Sándor parkban. A virágok királynőjének ünnepén aSzőregkörnyéki rózsaföldek is megnyíltak a látogatók előtt, de idén először Kocsis Flóra Kft. rózsaföldjén „Szedd magad!” akciót is hirdettek. Az Európa-szerte híres virágok termesztői lelkesen meséltek a földeken folyó munkáról, a rózsatermesztés fortélyairól, szépségeiről és kihívásairól.

Vasárnap családi futóversennyel, és virágzó rózsák között rendezett félmaratonnal folytatódik a Rózsaünnep. A szőregi rózsatermesztés több mint százéves múlttal büszkélkedhet, a településen és környékén ötven üzemben körülbelül 170 hektáron termesztenek rózsát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.