Szórakozás

Ide menj borzongós buliba Halloweenkor

Ide menj borzongós buliba Halloweenkor

2018. október 30., kedd
Ide menj borzongós buliba Halloweenkor

Október 31-én, Mindenszentek előestéjén a borzongásé lesz a főszerep Szegeden is, mármint azoknak, akik erre vágynak. Számos parti közül lehet válogatni: lesz beöltözős buli, ahol vámpírok és boszorkányok főzik majd a koktélokat.

Nyugi Halloween

A Nyugi Kertben idén is lesz Halloween buli, ami szerdán 20 órakor veszi kezdetét. Félelmetesen finom koktélokat főznek majd a boszik, valamint a vámpírok is munkában lesznek, hogy akik beöltöznek, azok se maradjanak szárazon. A hangulatról is gondoskodtak. A Reppszakkörös srácok egy igazi Halloween-i lazulással várják a vendégeket.

The Number 1 Söröző és Pub

Halloweeni Salsa & Sensual Party-n szórakozhatunk, ha a Number 1 programját választjuk, 21 órától.

Pool Night Halloween

Éjszakai fürdőzésre várja vendégeit az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő október 31-én, szintén este 9- től. A Halloween DJ – JOERJUNIOR lesz, extra fény- és hangtechnika, valamint Halloween dekoráció is lesz aznap este a fürdőben. Használhatóak lesznek a wellness- és termálmedencék, a terasz, de a szaunák és gőzfürdő is.

SING SING

A hazai pop, rap műfaj legmeghatározóbb karakterei egy estére összegyűlnek Szeged városában, hogy a magyar könnyű zene rajongókat dalra fakasszák. A Sing Sing Halloween buliján fellép Horváth Tamás, Burai Krisztián, AK26, Mario, G.w.M. és Lévai.

JATE Klub

Jelmezes beöltözős bulival készül a JATE klub Halloween estéjére. Jelmezt húzni mindenképp megéri, mert, külön italakciókban részesülhetnek a beöltözők, részt vehetnek a buli előtti halloweeni feladatokban, valamint színt tudnak vinni a szokásos szerdai bulikba. A nagyteremben DJ Basics szórakoztatja a népet 2000-es partyval, EDM, house zenékkel, a kávézóban DJ Lapidem(F) - r'n'b,hiphop,retro muzsikákkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.