Szórakozás

Nem hagyta cserben ifjú szegedi rajongóját Majka a koncertje után

Nem hagyta cserben ifjú szegedi rajongóját Majka a koncertje után

2018. augusztus 23., csütörtök
Nem hagyta cserben ifjú szegedi rajongóját Majka a koncertje után

Majka szerdai showja után a nehéz percekben sem feledkezett meg rajongóiról. A 8 éves Dorián aláírást szeretett volna kérni a rappertől, de ahogy azt megkapta, arra biztosan nem számított.

Kovács Alexa Facebook bejegyzésében ma arról írt, hogy unokaöccse, az országos Majka-rajongó Dorián milyen élményben részesült, amikor aláírást szeretett volna kérni kedvencétől a SZIN első napján tartott koncertje után, ahol a rapper bejelentette:

véget vet a Curtisszel való közös munkának

. "A koncert után futott az oldalsó kijárathoz a többi lelkes rajongóval, hátha sikerül Majkát csak egy pillanatra látni még, esetleg autogramot kapni tőle.Én bevallom, szkpetikusan szaladtam utána és vártunk együtt a nagy melegben" – áll Alexa posztjában. Az autogramért folytatott küldetés kis híján gellert kapott, amikor az egyik szervező közölte az ott várakozókkal, hogy Majka elnézést kér a rajongóktól, de nem fog kimenni, hogy találkozzon velük. Ekkor egy lány megkérte a szervezőt, hogy legalább egy pólót vigyen be aláíratni, amikor Alexa improvizálva egy ezrest nyújtott a szervezőnek, hogy azt írassa alá a rapperrel. Nem eredménytelenül.

"Majka kicserélte a bankjegyet és aláírva visszaküldte az unokaöcsémnek pár szavas személyes, kedves üzenettel egy kissrácnak! Zárkózott kisfiú mivolta ellenére Dorián sugárzott az örömtől, mosolygott. Zoli mondta, hogy ha szeretne mondani pár szót, szívesen készít róla egy videót és megmutatja Majkának"

– írja Alexa. "Szeretlek Majka!" – ezt üzente a 8 éves kisfiú kedvencének. Alexa szerint feledhetetlenné tette az estéjüket, így nem csak egy koncertélménnyel tértek haza. A teljes poszt alább olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.