Szórakozás

Curtis egy falunapról üzent vissza Majkának

Curtis egy falunapról üzent vissza Majkának

2018. augusztus 27., hétfő
Curtis egy falunapról üzent vissza Majkának

Folytatódott a dráma a Majka és Curtis között. Egyedül lépett fel Curtis egy falunapon a hétvégén, a múlthét szerdai szegedi koncert után pedig ő is a színpadon adta a közönség tudtára, hogy mi a véleménye korábbi társáról.

A rapperek közti csörte most Curtis szóló fellépésekor folytatódott, ugyanis a szlovákiai Lég nevű kis település hívta el őt a falunapjára. A koncert egy beszámoló szerint jól sikerült, bár a szervezők aggódtak, hogy a rapper végül nem megy el a Dunaszerdahely mellett lévő faluba. A számok között Curtis a Majkával kapcsolatos ügyről is szólt pár szót.

„Nem szép dolog egy barátot sz*rban hagyni”

– jelentette ki a rapper, majd később egy bekiabálás miatt hozzáfűzött az ügyhöz még pár szót.

„Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts!”

– mondta Curtis. Curtis azzal zárta a koncertet, hogy reméli találkoznak még, majd ahogyan társa a SZIN-en, ő is foglalkozott még a rajongóival. Majka egyébként ugyanazon az estén, mikor barátja a szlovákiai településen lépett fel, a Strand fesztivál közönségét szórakoztatta, de már mint „Majka és a ők” (sic!) néven. „Köszönjük Strand!! Nagy buli volt! Nagyon kellett ez nekünk ma, ezután a hét után!” – szólt a közönségnek Majka, utalva a korábbi eseményekre. Ahogy korábban megírtuk, a SZIN első napján az egyik legvártabb koncert, a Majka & Curtis duó fellépése

drámai bejelentéssel kezdődött

. Majka a színpadon jelentette be, hogy nem dolgozik többet együtt a társával, mert annak drogproblémái vannak. Az egész szakításról bővebben egy

interjúban számolt be

az énekes, de

Curtis is reagált

a koncert másnapján.

(

Via

, fotó: Blikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.