Szórakozás

Luxus Vivien: 3 milliós szexajánlatot kapott Babett

Luxus Vivien: 3 milliós szexajánlatot kapott Babett

2017. december 12., kedd
Luxus Vivien: 3 milliós szexajánlatot kapott Babett

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának két sztárja városunkban vendégeskedett.

Kedvesek, szépek és gazdagok, nem mellesleg ismertek is, mert a Viasat3 amerikai licenc alapján bemutatta Magyarországon is a Feleségek luxuskivitelben című reality-t. A hétvégén a műsor két szerethető arca Vivien és Dalma látogatott el a szegedi Spirit-be, hogy szelfikkel és csajos dumálgatásokkal lopják be magukat a kíváncsi szegedi rajongóik szívébe. Vivien kameránk előtt azt mondta.

- Sokszor kaptám már ajánlatot férfiaktól, hogy töltsem velük az éjszakát, rólam mindez lepereg - mondta Vivien. - A luxusfeleségeket többen összekeverik azokkal a lányokkal akik escortoznak és csak arra mennek, hogy lehúzzák a gazdag férfiakat - vette át a szót Dalma a másik luxusfeleség. -Legutóbb pont a most dzsungelben lévő barátnőnk Babett kapott egy három és fél milliós ajánlatot egy titokzatos férfitól, aki ennyit kínált neki egyetlen éjszakáért. Babett kinevette természetesen az ajánlatot - folytatta a tényfeltárás Vivien.

A szőke bombázó még azt is elmesélte, hogy nem tudna megélni 120-130 ezer forintból, de nem is fenyegeti ez a veszély, mert önmagát is el tudja tartania, tehát nincs kiszolgáltatva párjának. - Nem tartom felháborítónak, hogy kismamaként bulizni járok. Nem iszom alkoholt s különben is nekem is jár a szabadság - folytatta a vagány kismama. Feltűnően bő ruhában érkezett Dalma, ez egyből azt is jelentheti akár, hogy neki is nő a pocakja. Lehetséges, hogy babát vár egy másik luxusfeleség is? Mikor rákérdeztünk a dologra Dalmánál, azt felelte hogy erről a témáról jelenleg nem beszélhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.