Szeged

Országos Könyvtári Napok: számtalan program Szegeden

Országos Könyvtári Napok: számtalan program Szegeden

2 órája
Országos Könyvtári Napok: számtalan program Szegeden

Mintegy három hétig tartanak majd az Országos Könyvtári Napok Programjai Szegeden.

 

A rendezvénysorozat kínálatában az is találhat magának izgalmas eseményt, aki még csak most ismerkedik a könyvtárak világával. A programsorozatban írókkal, szerzőkkel, más alkotókkal találkozhatunk és beszélgethetünk majd, a klasszikus művektől a kortárs alkotások világáig kalauzolnak majd a szervezők – és persze az előadók.

A színvonalas programok nem csak a Somogyi-könyvtár főépületében kapnak majd helyet, hanem több fiókkönyvtárban is részt vehetünk majd rajtuk. Az előadások között kiemelt helyet foglalnak el a gyermekeknek szánt programok is. A témában Szutorisz Szabolcsot, a könyvtár PR-munkatársát kérdezte a Rádió 88.

Az Országos Könyvtári Napok küldetése, hogy a könyvtárak mai szerepét bemutassa, és az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket eloszlassa.

További információ a programokról és időpontokról itt található.

Nyitókép: SzegedMa archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.