Szeged

Kirakat szépségversenyt hirdet a Szegedi Közlekedési Társaság

Kirakat szépségversenyt hirdet a Szegedi Közlekedési Társaság

Márton Andrea
3 órája
Kirakat szépségversenyt hirdet a Szegedi Közlekedési Társaság

Kirakat szépségversenyt hirdet a Szegedi Közlekedési Társaság 25. FAI Hőlégballon világbajnoksághoz kapcsolódóan.

FORRÁS: 25TH FAI WORLD HOT AIR BALLOON CHAMPIONSHIP

 

A jelentkezőktől azt kérik, hogy üzletük kirakatát díszítésék ki úgy, hogy a hőlégballonozást és annak szépségét tükrözze. Az elkészült munkákról készített színes fotókat pedig emailben kell elküldeni augusztus 18-ig.

Kedves belvárosi üzlettulajdonosok, bérlők! 2024 szeptemberében napfényes városunkban kerül megrendezésre a 25. FAI Hőlégballon világbajnokság. Az esemény kapcsán pedig egy Kirakat szépségversenyt hirdetünk. Üzletük kirakatát díszítésék ki úgy, hogy a hőlégballonozást és annak szépségét tükrözze. Az elkészült munkákról készített színes fotókat, küldjék be (min. 3 db ) szia@szkt.hu e-mail címre: 2024.08.18-ig.

A beküldött képek másnap felkerülnek a világbajnokság hivatalos Facebook oldalára, ahol kezdetét veszi egy LIKE gyűjtő verseny. A legtöbb interakciót bezsebelő versenyzőket pedig díjazzák is.

 

  • 1. helyezésért járó családi hőlégballonozásra (5 fő)
  • 2. helyezésért járó baráti hőlégballonozás (3 fő)
  • 3. helyezésért járó egyszemélyes hőlégballonozásnak (1 fő)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.