Szeged

Pénteken debütál a Rebecca a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Pénteken debütál a Rebecca a Szegedi Szabadtéri Játékokon

1 órája
Pénteken debütál a Rebecca a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Július 26-án, pénteken debütál Michael Kunze és Sylvester Lévay nagy sikerű musicalje, a Rebecca, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Hat estén át láthatja majd a közönség a különleges, misztikus hangulatú előadást Béres Attila rendezésében.

 

Daphne du Maurier magyarul A Manderley-ház asszonya címen megjelent regénye szolgáltatja a darab alapját, amelyet Magyarországon másodszor, szabad téren pedig első alkalommal visznek színre. A főbb szerepekben egyebek mellett Gubik Petrát, Janza Katát, Gallusz Nikolettet, Dolhai Attilát és Szaszák Zsoltot láthatja a közönség.  A készülő produkció díszletét Horesnyi Balázs tervezi, aki korábban olyan produkciókért felelt a fesztivál színpadán, mint a 2010-es Carmen, a 2011-es Valahol Európában, vagy a 2017-es Vízkereszt, vagy amit akartok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.