Szeged

Mit lehet csinálni kisgyerekkel esős időben?

Mit lehet csinálni kisgyerekkel esős időben?

Így is számos lehetőség áll rendelkezésre

Kovács György
2024. július 2., kedd
Mit lehet csinálni kisgyerekkel esős időben?

Az esős időjárásnak köszönhetően megszabadultunk a kánikulától, azonban ez sokakban felvetheti a kérdést - mit lehet csinálni ilyen időben egy kisgyerekkel?

 

Többen is valószínűleg erre rávágják: "nincs rossz idő, csak rossz ruha!" Gumicsizmát és esőkabátot húzva pedig a legtöbb gyerek valóban élvezi is a pocsolyákban való ugrálást. 

Aki ilyen időben is bevállalja a kültéri programot, annak érdekes lehet még a Vadaspark is, ahol az időjárásnak köszönhetően biztosan nem lesz zsúfoltság. Az állatokat pedig számos fedett részen is megcsodálhatjuk, ha esetleg kicsit jobban rákezdene. 

Aki jobban kedveli beltéri programokat, de mégis szeretne valamilyen közösségi élményt, annak is megvannak a lehetőségei. Számos játszóház áll rendelkezésre Szegeden, valamint a Somogyi-könyvtár is városszerte várja a kicsiket különböző kézműves lehetőségekkel. A mai napon például a Rókusi Fiókkönyvtárban meseolvasás és agyagozás a program, amelynek a költsége mindössze 200 Ft. A Szőregi Fiókkönyvtárban pedig gipszfestéssel fognak foglalkozni, amelynek anyagköltsége 100 Ft.

A gyermek korától és érdeklődési körétől függően pedig érdemes lehet szétnézni Szegeden vagy környékén milyen kiállítások vannak. Avagy ott a nyári klasszikus, a fürdőzés. A környéken rengeteg fedett medence várja a látogatókat, amelynek ilyenkor szintén egyik előnye, hogy biztosan nem kell tartani a tömegnyomortól.

Végezetül ne feledjük, hogy otthoni körülmények között is rengeteg a lehetőség, amelynek csak a fantázia szabhat határt.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.