Szeged

Nem veszi át mandátumát a szegedi MKKP listájának második helyezettje

Nem veszi át mandátumát a szegedi MKKP listájának második helyezettje

Kiderült ki lesz helyette

Kovács György
2024. június 11., kedd
Nem veszi át mandátumát a szegedi MKKP listájának második helyezettje

Mint arról korábban beszámoltunk, a szegedi MKKP két mandátumban reménykedett és kompenzációs listán pontosan ennyit is nyertek el. Azonban a szegedi közgyűlésbe bejutottak névsora máris változott. 

 

 

A listavezetőjük, Tóth Benedek-Csanád mellett Méreiné Dr. Berki Boglárka szerzett mandátumot a Magyar Kétfarkú Kutya Pártból - utóbbi viszont közösségi oldalán jelentette be, hogy lemond a mandátumáról. Helyét a lista harmadik helyén szereplő Dr. Vasárus Gábor veszi át. 

Kedves Barátok, Ismerősök, Követők!


Köszönöm mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekünk és ennek köszönhetően 2 mandátumot is tudott szerezni az MKKP Szegeden! 13 éves koromban (az jó rég volt...) határoztam el, hogy ha törik, ha szakad én ebben a városban fogok élni és azóta is úgy gondolom, hogy ez a legjobb hely a világon! Örömmel és felelősséggel szeretnék továbbra is azon dolgozni egyetemi oktatóként és kutatóként, valamint magánemberként is, hogy Szeged egy még igazságosabb, zöldebb, békésebb és élhetőbb európai város legyen. Megtiszteltetés volt a kompenzációs lista második helyén állni, azonban sajnos családi okok miatt nem tudok hivatalos politikai/közéleti szerepet vállalni, ezért lemondok a mandátumomról a lista harmadik helyén álló Dr. Vasárus Gábor javára, aki egészen biztosan ugyanezeket az értékeket fogja követni képviselőként. Természetesen a visszalépésem ellenére számíthat a szegedi MKKP csapata a segítségemre, akiknek ezúton is sok-sok kitartást, erőt és örömöt kívánok, vagyis annyira nem is tolnám túl ezt az ömlengős szöveget, hiszen mandátum ide vagy oda továbbra is együtt fogunk dolgozni azért, hogy legyen minden jobb!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.