Szeged

Botka László más tollával ékeskedik

Botka László más tollával ékeskedik

Egyre nagyobbakat lódít a polgármester

Kovács György
2024. június 6., csütörtök
Botka László más tollával ékeskedik

Botka László gyakran ékeskedik idegen tollakkal. Szeret beállítani olyan dolgokat a sajátjának, amihez a valóságban nincs sok köze - fogalmazott Korponyai Ernő, a közösségi oldalára feltöltött videóban.

 

 

Az önkormányzati képviselő felhívta rá a figyelmet, Botka László úgy dicsekszik az ingyenes LED-izzó csere programról, hogy ahhoz semmi köze nincs.

A kormány egyik 2020-as évi törvénymódosítása szerint, az energiakereskedelemmel foglalkozó cégeknek a profitjuk egy részét energiahatékonysági programok támogatására kell fordítani

- hangsúlyozta Korponyai Ernő, rámutatva arra, hogy a "szegedi" program valójában a CYEB nevű energiakereskedő cég országos kezdeményezése, amit most kampányelemként használ fel a szegedi városvezetés. 

Lapunk arról már tavaly beszámolt, hogy a fentebb említett vállalkozás állja a teljes költségét a programnak - mint számtalan más településen is - a szegedi "zöld" városvezetés csupán annyit tett hozzá, hogy átcsomagolták Szeged feliratú papírtáskákba, amikkel büszkén pózolnak a balliberális politikusok.

 

Egyre nagyobbakat lódít a polgármester

Úgy tűnik a szegedi városvezetés rájött, hogy nem tudnak túl sok mindent felmutatni az elmúlt évekből, ezért rögtönzött látványberuházások mellett már kormányzati forrásból létrejött dolgokat is elkezdett a sajátjaként beállítani Botka László. 

Ennek esett áldozatul most a Pick Aréna is, 

amivel a polgármester úgy kezdett el büszkélkedni, hogy "felépítettük Szeged vadonatúj, multifunkcionális sportcsarnokát" - miközben legfeljebb annyit tett hozzá a kormányzati projekthez, hogy nem akadályozta annak létrejöttét. Sokat mondó, hogy még az üzemeltetését sem vállalta az önkormányzat. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.