Szeged

Korponyai Ernő: Botka László kezei közül egyre gyakrabban csúszik ki az irányítás

Korponyai Ernő: Botka László kezei közül egyre gyakrabban csúszik ki az irányítás

Az önkormányzatnak ismét problémája akadt az időhatárral

Kovács György
2024. május 9., csütörtök
Korponyai Ernő: Botka László kezei közül egyre gyakrabban csúszik ki az irányítás

Botka László kezei közül egyre gyakrabban csúszik ki az irányítás, ami az beruházásokat illeti - fogalmazott Korponyai Ernő a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Victor Hugo utca, a tervezett átadás után

 

A képviselő felhívta a figyelmet, Szegeden rengeteg járda, utca és park újul meg kormányzati támogatásból, azonban a kivitelezésnél gyakran akadnak problémák.

Balesetveszélyes volt a rosszul kivitelezett Dugonics téri sétány

2,5 milliárd forintból rosszul kivitelezett, ezért balesetveszélyesen készült el a sétány. A Fidesz akkori sajtótájékoztatója szerint emellett még ronda is lett a Dugonics téri kavicsos sétány. A Fidesz akkor kiemelte azt is, hogy már fél éve szóltak az önkormányzatnak a balesetveszélyről, de semmit sem tettek annak elhárításáért.

Csónakra lett volna szükség a felújított Stefánián a közlekedéshez

Az első esőzés után a Stefánia víz alatt állt, és csak gumicsizmával volt járható.

 

 

Felújították a Rózsa utca burkolatát, de nem lett jobb a helyzet

Nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően újították fel a Rózsa utca burkolatát. Ezért a csapadékos időjárás esetén az utca Csongrádi sugárút felőli végénél lévő buszmegálló előtt teljesen megállt a víz, de a környéken lakók szerint nem ez az egyetlen olyan pontja az utcának, ahol ilyesmi probléma merült fel.

 

A felújítás után nem sokkal újabb felújításra szorult a Liget rekortánja

A felújítás után többen kifogással illették a város legnépszerűbb parkjának futófolyosóját: az általános vélekedés szerint a rekortán helyenként túlságosan puha, van, ahol púpos, az pedig tény, hogy néhol már kis idővel repedezni kezdett rajta a burkolat.

 

 

A felsorolást hosszasan lehetne meg folytatni. Főleg az olyan projekteket, ahol az időhatárral akadt problémája az önkormányzatnak, most épp a Victor Hugo utcában jártak így.

Botkáék nemrég azt ígérték, hogy ez az út május 6-ra járható lesz. Ti behajtanátok ide autóval? 

- tette fel a kérdést Korponyai Ernő.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.