Szeged

Eltévedt Kiskundorozsmán a baloldal képviselőjelöltje

Eltévedt Kiskundorozsmán a baloldal képviselőjelöltje

A városrészt is elérte a kampány felújítás

Kibédi Péter
2024. május 22., szerda
Eltévedt Kiskundorozsmán a baloldal képviselőjelöltje

Kiskundorozsmán egységet hirdetett a baloldal, majd azon nyomban megkezdte a széthúzást.

Békés városrész Kiskundorozsma, de van akiknek ez egyáltalán nem tetszik

 

Ahogy azt többször megírtuk, a szegedi városvezetés a kampány hajnalán ráébredt arra, hogy a szegedi utak rendkívül rossz állapotban vannak és azokat fel kell újítani. Kampányberuházások sora indult, a kirakat a Belváros volt, de szinte minden városrészre jutott néhány méter felújított út vagy járda. Botka ügyesen leplezi, hogy öt évig nem sok mindent tett a siránkozáson kívül.

 

Kiskundorozsmán eltévedt a képviselőjelöltként

Kiskundorozsma sem maradt ki a „kirakatból”. Természetesen a Botka László figyelt arra, hogy a pénz a városrész azon felébe érkezzen, ahol a hűséges képviselője dolgozik, a település másik felén, ahol kormánypárti képviselő van, oda nem jutott pénz. A DK-s Fodor Antal az önkormányzati propagandamédia jelenlétében át is adta az utat, és ahogy kell, azt ki is rakta a közösségi oldalára. 

 

A városrész másik baloldali képviselőjelöltje, a korábbi jobbikos jelölt felesége, Komjátiné Nagy Jusztina is gyorsan felkapaszkodott erre a kampányvonatra és megosztotta a saját oldalán a fenti posztot. Így:


Csakhogy elkövetett egy hibát. 

A fent említett utcák nem Kiskundorozsma külterületi részén vannak, hanem azok a településhatáron belül helyezkednek el. Igaz, mivel Komjátiné hivatalosan a CSOK támogatásból épített kunbajai házában lakik, nem biztos, hogy teljes otthonossággal mozog Kiskundorozsma területén. 

Ne vegyük el azt az esélyt sem, hogy nem úgy értette a képviselőjelölt, ahogy azt leírta, de ha ez így lenne, az is kérdéseket vet fel. A bejegyzést természetesen szorgalmasan lájkolta az egykori jobbikos jelölt férj is.


Közösségegyesítés lázítással

Kiskundorozsmán a két választókörzetben egymás mellett dolgozik a baloldali és a kormánypárti jelölt. 

Ruzsa Roland két éve nagy többséggel nyert választást, azóta nem túlzás állítani, az egész városi közgyűlés legaktívabb képviselője.

Közösséget épít, rendezvényeket szervez és folyamatosan azon dolgozik, hogy a településrész még élhetőbb és szebb legyen. 


A sikeres, nem csak kampányban aktív képviselői munka nem tetszett a baloldalon, így Fodor Antal már jóval a választás előtt kavicsot dobott a tóba, és egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a városrész akkor működne a legjobban, ha mindkét felében a polgármesterhez hű képviselőt választanának a helyiek. 

Kampányszlogennek ehhez az „Egyesítsük közösségeinket” hangzatos mondatot találták, majd jó baloldaliként megkezdték aknamunkájukat.


A közösségi oldalakon minden kezdték támadni Ruzsa Rolandot, az álprofilok és kamu kommentek azonban nem értek célt, a dorozsmaiak nagyon gyorsan rájöttek, hogy ki áll a lejárató mondatok mögött. Amikor észlelik, hogy nemhogy teret nem nyernek, de inkább visszájára sül el a cselekedetük, eltüntetik a bejegyzéseket.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.