Szeged

Virágpalántákat ajándékoztak a képviselők

Virágpalántákat ajándékoztak a képviselők

Az intézmény vezetői és a gyerekek is nagy örömmel fogadták, hiszen a Föld világnapja alkalmából közösen fogják elültetni.

Márton Andrea
2024. április 19., péntek
Fotó: Gémes Sándor
Virágpalántákat ajándékoztak a képviselők

Ruzsa Roland kiskundorozsmai önkormányzati képviselő a Föld világnapja közeledtével, mint minden évben, idén is a helyi iskolákat, óvodákat, illetve a bölcsődét lepte meg egy-egy nyári virággal. 

Ruzsa Roland, helyi önkormányzati képviselő és Bálint Bea, a Szélmalom virágüzlet tulajdonosával közösen biztosították az intézmények számára a virágokat. (Fotó: Gémes Sándor)

 

Ezzel is szeretnék hozzájárulni az intézményeinknek a megszépüléséhez

- mondta Ruzsa Roland.

Idén a szentmihályi óvodát illetve a bölcsődét is meglepték virágokkal  Nógradi Tiborral, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjével közösen. Ruzsa Roland hangsúlyozta, a jövőben is folytatni szeretné ezt a kezdeményezést,  hiszen a teremtett világ megőrzése és védelme továbbra is prioritást élvez számára.

A teremtett világ megőrzésére és védelmére a jövőben is kiemelt figyelmet fogok fordítani, ahogy most is, úgy ezután is szívesen állok olyan ügyek mellé, amelyek a közösség érdekét szolgálják.

- emelte ki Ruzsa Roland.

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, ameddig Ruzsa Roland önfinanszírozással vásárolt virágokat és azt adományozta az intézményeknek, addig a baloldalon közpénzből adakoznak a képviselők és a jelöltek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.