Szeged

Elfogták a Fidesz-irodát megrongáló férfit

Elfogták a Fidesz-irodát megrongáló férfit

Elismerte a bűncselekmény elkövetését

Kovács György
2024. április 7., vasárnap
Elfogták a Fidesz-irodát megrongáló férfit

Mint arról beszámoltunk, péntekről szombatra virradóra betörték a szegedi Fidesz-iroda ablakát. A rendőrök előállították az elkövetőt.

 

 

Lapunk megkeresésére a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, az elkövető egy helybéli, 22 éves férfi volt, akit az adatgyűjtést követően néhány órán belül azonosítottak a nyomozók, majd a Szegedi Rendőrkapitányságon előállították, ahol elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Victor Hugo utcai iroda ablakát egy tenyérnyi nagyságú betondarabbal törte be.

Az ügyben rongálás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - közölte a rendőrség.

 

A szegedi Fidesz elfogadhatatlannak tartja az erőszak minden formáját

A Fidesz szegedi szervezete, még aznap közösségi oldalán reagált az atrocitásra.

Elfogadhatatlannak tartjuk az erőszak minden formáját!

- fogalmaznak bejegyzésükben. A szervezet kiemeli, a dollárbaloldal hecckampánya ismét célt ért, hiszen szombat hajnalban már sokadjára követtek el fizikai támadást a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodája ellen. 

Most épp nem veszélyeztettek emberi életeket, mint legutóbb, de az anyagi kár így sem elhanyagolható.

Mint fogalmaztak, a politikai nézetkülönbségek mindaddig elfogadhatóak, amíg nem fajulnak tettlegességig.

Mégis megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a fizikai erőszak Szegeden a politikai véleménynyilvánítás egyre inkább bevett gyakorlatává kezd válni. Ezért felszólítjuk a helyi baloldalt, hogy intsék önmérsékletre propagandagépezetük üzemeltetőit!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.