Szeged

Várostakarítás lesz Szegeden, érdemes figyelni a parkolási rendet

Várostakarítás lesz Szegeden, érdemes figyelni a parkolási rendet

Korábbi hetekben sok autós járt pórul

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 23., szombat
Várostakarítás lesz Szegeden, érdemes figyelni a parkolási rendet

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Kft. közös várostakarítási munkát szervez 2024. március 25. és 28. között.


A takarítás kézi erővel és seprűs takarítógépjárművekkel kerül megvalósításra, a forgalmi sávok mellett a parkolók, útpadkák is feltakarításra kerülnek.

Az érintett útszakaszokon a munkavégzések alatt reggel 06:00 és délután 13:00 óra között időszakos forgalom lassításra és forgalom terelésekre kell számítani, valamint parkolási tilalom lesz érvényben. Kérik, fokozottan figyelje mindenki a kihelyezett tiltó táblákat.

A munkák végeztével a parkolók fokozatosan megnyitásra kerülnek a takarításban érintett utcákban. A tiltás ellenére a táblán belül parkoló járműveket elszállítják.

Kérik a gépjárművel közlekedők türelmét és fokozott figyelmét és alkalmanként segítségét is, hogy rendben és terv szerint kerüljön végrehajtásra ez a közcélú városszépítő akció.

2024.03.25. (hétfő):
Takarítás I. ütem

PARKOLNI TILOS 03.25-én reggel 6:00 órától 9:00 óráig.

Akik ezeket a korlátozásokat korábban nem vették figyelembe pórul jártak:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.