Szeged

Belelendült az SZKT: egyre több szegedi autós jár pórul (videó)

Belelendült az SZKT: egyre több szegedi autós jár pórul (videó)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 12., kedd
Belelendült az SZKT: egyre több szegedi autós jár pórul (videó)

A Szegeden közlekedünk Facebook csoportban látható a videó, amelyen egymás után két autót vontatnak el a Szegedi Közlekedési Társaság munkatársai.

Fotó: Képernyőkép

 

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Kft. közös várostakarítási munkát szervez 2024. március 11. és 14. között. A takarítás kézi erővel és seprűs takarítógépjárművekkel kerül megvalósításra, a forgalmi sávok mellett a parkolók, útpadkák is feltakarításra kerülnek.

Az érintett útszakaszokon a munkavégzések alatt reggel 08:30 és délután 14:00 óra között időszakos forgalom lassításra és forgalom terelésekre kell számítani, valamint parkolási tilalom van érvényben.

A gépjárművezetőktől kérik, fokozottan figyeljék a kikerülő tiltó táblákat. A munkák végeztével a parkolók fokozatosan megnyitásra kerülnek a takarításban érintett utcákban.

A tiltás ellenére a táblán belül parkoló járművek elszállításra kerülnek!

- hívták fel korábban a figyelmet.

Ahogy korábban megírtuk, a takarítási menetrend itt látható.

Az alábbi videón látható két pórul járt szegedi autó is a Fekete Sas utcában:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.