Szeged

Az ország és a Szeged előtt álló gazdasági lehetőségekről egyeztetett Dr. Fülöp László

Az ország és a Szeged előtt álló gazdasági lehetőségekről egyeztetett Dr. Fülöp László

2024. március 20., szerda
Az ország és a Szeged előtt álló gazdasági lehetőségekről egyeztetett Dr. Fülöp László

A Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje részt vett a Fidelitas által szervezett fórumon, melynek vendége György László kormánybiztos volt.

Fotó: Fülöp László Facebook oldala

 

Korponyai Ernő, a Fidelitas Csongrád-Csanád vármegyei elnöke ismét fórumot szervezett Szegeden, melynek helyszíne a Radnóti kávézó volt. Mint ahogy arról korábban is beszámoltunk, a meghívott vendég György László kormánybiztos volt.

György László a fórumon elmondta a BYD kapcsán, hogy 

Magyarország nem összeszerelő üzem, és nagyon érdekes, hogy azok bírálják a kormányt ezzel, akik több mint tíz évvel ezelőtt nem hittek abban, hogy egymillió új munkahelyet fogunk létrehozni.

Az elektromosautógyárral kapcsolatban még azt emelte ki a kormánybiztos, hogy meg kell nézni Kecskemétet, ahol gombamód szaporodnak a szolgáltatóhelyek, és a kiskereskedők is nyertesen jöttek ki a Mercedes gyár odatelepülésével, vagyis mindenki jól járt.

Több ok miatt is jó, hogy egy ilyen gyár hazánkba, jelen esetben Szegedre költözik, mert 90 százalékos exportarányával az itt élők tortáját növeli

- jelentette ki.

Dr. Fülöp László polgármesterjelölt a Facebook oldalán számolt be arról, hogy György László kormánybiztossal az ország és a város előtt álló gazdasági lehetőségekről beszélgettek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.