Szeged

Szeged hű a nevéhez: rengeteg napfényt kapunk szombaton

Szeged hű a nevéhez: rengeteg napfényt kapunk szombaton

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 17., szombat
Szeged hű a nevéhez: rengeteg napfényt kapunk szombaton

Szombaton és hétfőn is érkezik egy-egy front, de lényeges változást nem okoznak majd időjárásunkban. Legfeljebb felhősödéssel és kisebb esővel járnak, jelentős lehűlés nem társul hozzájuk. Marad az enyhe idő.

 

 

Délelőttre a pára- és ködfoltok feloszlanak, a napos, fátyolfelhős időt követően északnyugat felől hidegfronti vastagabb felhőzet érkezik, átmenetileg beborul az ég. Északnyugatról délkelet felé többnyire gyenge esőt okozó keskeny csapadéksáv vonul végig, amely mögött délután gyorsan szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet. A délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél csak kevés helyen élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között várható. Késő estére általában 3 és 9 fok közé csökken a hőmérséklet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szegeden 13 fok is lehet a hétvége első napján, végig gyönyörű napsütés lesz.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a Köpönyeg.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.