Szeged

Ruzsa Roland átadta a képviselői támogatást a Kiskundorozsmai fiókkönyvtár felújításához

Ruzsa Roland átadta a képviselői támogatást a Kiskundorozsmai fiókkönyvtár felújításához

Ruzsa Roland önkormányzati képviselő támogatói keretéből a gyermekrészleg megújulásához járul hozzá könyvtári bútorok beszerzésével.

Márton Andrea
2024. február 13., kedd
Ruzsa Roland átadta a képviselői támogatást a Kiskundorozsmai fiókkönyvtár felújításához

A tegnapi nap folyamán Ruzsa Roland önkormányzati képviselő átadta Piri Ildikó szolgáltatási igazgatóhelyettesnek az 1.000.000 Ft-os képviselői támogatást, melyet a Kiskundorozsmai Fiókkönyvtár gyermekrészlegének megújulásához.

Ruzsa Roland önkormányzati képviselő

 

Mindeközben az Orczy István Általános Iskola által meghirdetett logó-verseny pályázat nyertesének, Kálmán Leventének az önkormányzati képviselő át is adta a jól megérdemelt elismerést.

Ahogy korábban már megírtuk, a Dorozsmai Fiókkönyvtárban idén egy nagyobb felújítás kezdődik, amelynek első része február 19. és március 31. között valósul meg. A felújítás során megtörténik a könyvtár valamennyi terének újrafestése, emellett Ruzsa Roland önkormányzati képviselő támogatói keretéből a gyermekrészleg megújulásához járul hozzá könyvtári bútorok beszerzésével.

A felújítás alatt a könyvtár olvasókat nem fogad majd, de még a munkálatok megkezdése előtti héten, február 12-én egy különleges, 13+1 állomásos családi napra várják a Szegedi Orczy István Általános Iskola második osztályos tanulóit a könyvtár munkatársai. 

A családi napnak a Hetedhét TörtéNet nevet adták. A program során különböző állomásokon keresztül teljesíthetnek majd izgalmas játékokat a résztvevők. A tematika a tavasz és a madarak köré épül majd, a klasszikus ügyességi feladatok mellett a digitális technológia is szerepet kap: iPad Osmo, LEGO Spike, Makeblock mTiny robot, valamint ArTec kocka-eszközök is lesznek a játékok között.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.