Szeged

Ritkábban járnak az 5-ös és 6-os trolik Szegeden

Ritkábban járnak az 5-ös és 6-os trolik Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 16., péntek
Ritkábban járnak az 5-ös és 6-os trolik Szegeden

Forgalmi változás az 5-ös és a 6-os trolibuszok vonalán 2024.02.16-án, pénteken a Szegedi Vízmű Zrt. munkálatai miatt - írja az Szegedi Közlekedési Társaság.

 

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. hibaelhárítási munkálatai miatt 2024. február 16-án (péntek) üzemkezdettől várhatóan körülbelül egy hétig az 5-ös és a 6-os jelzésű trolibuszok terelő útvonalon közlekednek Újszeged, Gyermekkórház irányában a Torontál tér és az Újszeged, Gyermekkórház végállomás között

- közölték.

A járatok a terelőútvonalon Torontál tér (P+R) autóbusz megállóhelyen, és a Sportcsarnok (Székely sor) autóbusz megállóhelyen állnak meg, a Torontál tér (P+R) trolibusz megállóhelyet és a Csanádi utca megállóhelyet nem érintik. Körtöltés u./Vértói út irányban a járatok a szokásos útvonalon közlekednek.

A munkálatok időtartama alatt az 5-ös és a 6-os jelzésű trolibuszok munkanapokon is hétvégi menetrend szerint közlekednek.

Képernyőkép: SZKT

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.