Szeged

Fülöp László: Tartozzon Szeged a győztesek közé! + videó

Fülöp László: Tartozzon Szeged a győztesek közé! + videó

A polgármester-jelölt meggyőződése, hogy a következő öt év meghatározza Szeged hosszú távú sorsát

Kibédi Péter
2024. február 24., szombat
Fülöp László: Tartozzon Szeged a győztesek közé! + videó

 

 

Ahogy azt pénteken este megírtuk, Dr. Fülöp Lászlót jelöli Szeged polgármesterének a Fidesz és a KDNP. Az 55 éves jogász végzettségű kommunikációs szakember jelölését Mihálffy Béla, Szeged kormánypárti országgyűlési képviselő jelentette be közösségi oldalán.

 

A bejelentés után röviddel Fülöp László közösségi oldalán videóban köszönte meg a felkérést. „Büszkén és alázattal képviselem a polgári értékeket, és szeretném megmutatni a szülővárosomban élőknek, hogy a jövőnk a saját kezünkben van. 

Tenni akarok a városomért, és szeretnék visszaadni valamit abból a sok szép emberi élményből és csodás közösségi értékből, amit az elmúlt évtizedekben kaptam”

- mondta a polgármester-jelölt.

Hangsúlyozta, hogy az elmúlt időszakban sok olyan emberrel találkozott, akik tudásukkal és tapasztalatukkal segítik a munkáját. Külön kiemelte Mihálffy Bélát, akiről azt mondta, hogy már eddig is rengeteget tett Szegedért, úgy fogalmazott, hogy ő lesz az egyik támasza a következő hónapokban.

„Meggyőződésem, hogy a következő öt év meghatározza városunk hosszú távú sorsát.

Egyértelmű számomra, hogy Szegednek a helyes úton kell járnia, és városunknak készen kell állnia a következő évtizedek kihívásaira”

- jelentette ki Fülöp László.

A polgármester-jelölt így zárta bemutatkozó videóját:

„Tartozzon Szeged a győztesek közé!”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.