Szeged

Dr. Fülöp Lászlót jelöli polgármesternek Szegeden a Fidesz és a KDNP

Dr. Fülöp Lászlót jelöli polgármesternek Szegeden a Fidesz és a KDNP

Az 55 éves kommunikációs szakember a polgári oldalt szeretné közösségé kovácsolni.

2024. február 23., péntek
Dr. Fülöp Lászlót jelöli polgármesternek Szegeden a Fidesz és a KDNP

A szegediek által ismert és kedvelt egykori televíziós műsorvezető évek óta azon dolgozik, hogy Szeged még szebb és élhetőbb legyen.

A jogász végzettségű kommunikációs szakember, Dr. Fülöp László évekig népszerű műsorvezetője volt a Magyar Televízónak (Fotó: Szegedma)

 

Szegeden Dr. Fülöp Lászlót jelöli polgármesternek a Fidesz és a KDNP a június 9-ei önkormányzati választásokon. 

Az 55 éves jogász végzettségű kommunikációs szakember örömmel vállalta el a kormányzópártok felkérését, ami nem volt előzmény nélküli.

„Noha az elmúlt években, még ha Budapesten is dolgoztam, egy pillanatra sem szakadtam el Szegedtől. Figyelemmel követtem a polgári közösség munkáját, több rendezvényen magam is részt vettem, ilyenkor

 sokat beszélgettünk arról, hogy mi történik a városban, hogyan lehetne még szebb és még élhetőbb Szeged. 

Egyre közelebb kerültem a szegedi közélethez és hazatértem Szegedre”- mondta lapunknak a polgármester jelölt.

Fülöp László az elmúlt években ismét Szegeden dogozott, előbb egy családi vállalkozásnál lett oktatási és kommunikációs igazgató, jelenleg szabadúszóként, kommunikációs tanácsadással foglalkozik.

„Amikor hazajöttem akkor csöppentem bele igzán a polgári közösség mindennapjaiba. Rengeteg beszélgetés, közös gondolkodás mellett segítettem amiben tudtam, legyen szó akár aláírásgyűjtésről, vagy rendezvényről. 

Egyre inkább azt éreztem, hogy tevékenyen szeretnék segíteni a városnak, a szegedieknek”

- fejtette ki Fülöp László.

A közös gondolkodás vezetett oda, hogy a Fidesz és a KDNP felkérte polgármester-jelöltnek.

„Bennem is most érett meg a gondolat és érzek magamban annyi erőt, hogy nyugodt szívvel tudtam igent mondani a megtisztelő felkérésre, és a munkára. Fő céljaim között szerepel, hogy a szegedi polgári közösséget ismét eggyé kovácsoljam és összefogjam, azokat akik, az elmúlt években szétszóródtak. 

Alapvető célom pedig az, hogy én legyek Szeged következő polgármestere.

- jelentette ki határozottan Fülöp László.

NÉVJEGY

Dr. Fülöp László Szegeden született 1968. november 11-én. Középiskolai tanulmányait a Vedres István Építőipari Szakközépiskolában végezte, majd a József Attila Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát 1999-ben, közben résztanulmányokat folytatott a szegedi egyetem kommunikáció szakán. Már az egyetemi évek alatt, 1993-tól a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójában dolgozott riportereként, ahol később szerkesztő, műsorvezető volt. A kétezres években egyre többet dolgozott az MTV budapesti stúdiójában, ahol országos műsorok, például a Balatoni nyár című műsor, majd az állami ünnepek közvetítésének állandó műsorvezetője lett. Két évtized után köszönt el a közmédiától, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) Sajtó- és Tájékoztatási Főosztályának vezetőjévé nevezték ki, majd a Magyar Államkincstár, sajtó és kommunikációs főosztályát vezette. Innen tért vissza Szegedre, ahol a Natural Immune Control System Zrt. oktatási és kommunikációs igazgatójaként dolgozott. Jelenleg szabadúszó kommunikációs tanácsadó. Több rangos szegedi és vármegyei esemény műsorvezetője, kommunikációs területen dolgozott oktatóként is.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.