Szeged

Szegeden LMBTQ képzés indul a valóság letagadásáról

Szegeden LMBTQ képzés indul a valóság letagadásáról

Kovács György
2023. december 8., péntek
Szegeden LMBTQ képzés indul a valóság letagadásáról

Külön képzés indul arra Szegeden, hogyan kell álproblémaként kezelni az LMBTQ-propagandát. Mi több, kormányellenes kommunikációs paneleket is elsajátíthatnak a jelentkezők, nem csak a genderlobbiról, hanem Brüsszelről és Sorosról is - mindezt egy olyan civil szervezet szervezésében, amelyet Soros támogat.

 

 

A képzés leírásában a genderlobbitól, Sorosig mindent csak kormányzati propagandának titulálnak, amelynek szerintük semmilyen valóságalapja nincs - nézzük végig.

 

Több száz millió forintnyi dollár gurult az LMBTQ közeli szervezetekhez

Számtalan különböző szervezeten keresztül pénzelik Nyugatról az LMBTQ mozgalmakat, amely tagadása azért is megmosolyogtató, mert ezt többször is bevallották már a szervezetek. A képzést szervező Háttér Társaság honlapján mai napig megtalálható, hogy 2012 óta támogatja őket Soros egyik szervezete, majd 2013-ban azt is részletezték, pontosan miket is valósítanak meg Soros dollárjaiból.

Saját honlapjuk szerint, többek között pereket indítottak "kiemelt célterületeken":

azonos nemű párok gyermekvállalása, transzszexuális személyek nemi átalakító beavatkozásokhoz való hozzáférése.

A szervezet beszámol arról is, Soros forrását a szegedi, debreceni és miskolci LMBTQI közösségek megerősítésére is fordították.

Az LMBTQ-propagandát azonban nem csak Soros támogatja. Miután kormány a gyermekvédelmi törvénnyel meggátolta a civil szervezetek iskolai térhódítását, azzal próbáltak kiskaput szerezni, hogy a liberális pedagógusoknak tartottak „továbbképzést”. A leírás szerint a képzés elvégzése után a tanárok „be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba”, „eligazodnak az LMBTQI fogalmak között", valamint „ismerik a homofób és transzfób törvény negatív társadalmi hatásait.”

A képzést idén több szegedi pedagógus is elvégezte, amelyet az Európai Bizottság közel 30 millió forintnyi euróval támogatott.

 

Nyíltan vállalták, kisgyerekeket is „érzékenyítenének”

A gyermekvédelmi törvény bevezetése előtt számos iskola bukott le, hogy úgynevezett érzékenyítések zajlottak kötelező iskolai órák keretén belül, a szülők tudta nélkül. Az ilyen foglalkozásokon a gyerekeknek olyan szituációs játékokat is el kellett játszaniuk, ahol 

egyiküknek transzként kellett érvelnie, hogy fiúként, ha lánynak érzi magát, miért öltözhet együtt a lányokkal. 

 

Nyáron, a szegedi LMBTQ-csoporttal szoros kapcsolatban álló, rendszeresen közös eseményeket szervező Budapest Pride közösségi oldalán hirdetett meg egy „érzékenyítő” eseményt, amelyen elsősorban szintén  a pedagógusokat igyekeztek felkészíteni arra, hogy az LMBTQ dogmáit, 

meséken keresztül miképpen lehetne bevinni az iskolákba, többek között alsó iskolás kisgyerekekhez is.

2023. júliusi bejegyzés

 

Az iskolákba LMBTQ WC-t, öltözőt, "választott név" használatát és genderideológiai eseményeket javasoltak az LMBTQ szervezetek, az Európai Bizottság támogatásával

Sokszínűséget közvetítő iskolai terek, LMBTQ-tematikájú rendezvények, valamint a szexuális és nemi kisebbséghez tartozó fiatalok igényeinek kielégítését javasolta egy Soros-szervezetek által készített útmutató. A Befogadó terek program részeként megjelent iromány szerint az LMBTQ-közösség tagjai számára lehetővé kellene tenni a nemi identitás szerinti mosdó- és öltözőhasználatot, engedélyezni kellene az azonos nemű pár választását az ünnepségeken, valamint a választott nevükön kellene szólítani őket az iskolában.

 

Amerikai mintájú "Biztonságos Terek", amelyhez ha nem csatlakozol eljárást indítanak ellened

A Biztonságos Tér kampányt a Szegedi LMBT Közösségért Csoport 2016-ban, az első Szivárvány Hét idején indította. A kampány alatt cégeket, éttermeket, kávézókat, szórakozóhelyeket és egyéb kulturális és művészeti közösségi helyszíneket kerestek meg azzal a céllal, hogy tegyék ki a szivárványos "Biztonságos Tér" logót. A kampányt minden évben újraindította a csoport, mára 20 szegedi hely csatlakozott hozzájuk honlapjuk alapján.

A kampány eredete az amerikai Safe Zone projektre vezethető vissza, amely a résztvevőknek LMBTQ jogvédő képzést biztosított.

Az Új Nemzedék még 2017-ben kitiltott minden politikai szervezetet a falai közül, amely döntés a szegedi LMBTQ szervezetre is vonatkozott. Bár mint magánemberek nem lettek kitiltva, mivel szervezetként nem rendezhettek eseményeket, ezért a Szegedi LMBT Közösségért Csoport az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál indított eljárást.


A nemzeti konzultáción erről is szavazunk

Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt. Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermekek számára elérhető médiában. Ön mit gondol erről?

- tette fel a kérdést a kormány.

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.