Szeged

Interaktív, karácsonyi nyomozós játék indul Szegeden

Interaktív, karácsonyi nyomozós játék indul Szegeden

2023. december 1., péntek
Interaktív, karácsonyi nyomozós játék indul Szegeden

Hová tűnt a Mikulás? címmel interaktív családi játékot szervez december 6. és 22. között a Somogyi-könyvtár.

A családok számára meghirdetett programban játékos feladatok megoldásával kell megtalálni az elveszett Mikulást. A játékos nyomozás részben a genial.ly platformon kialakított felületen zajlik különböző online játékok segítségével, de több feladatot a Somogyi-könyvtár központi épületében és egyes fiókkönyvtáraiban, offline módon lehet megoldani.

Valamennyi helyszínen segítséget kaphatnak a kaland résztvevői a szervezőktől a nyomozáshoz, amely mintegy 1 órát vesz igénybe.    

A közlemény szerint a karácsonyi játék az egész család számára izgalmas kihívásokat, interaktív feladatokat, tartalmas kikapcsolódást kínál és a közös családi nyomozás izgalmas élményén túl fejleszti a gyerekek kreatív készségeit is.

A Mikulás-játék az első állomása a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Somogyi-könyvtár együttműködésének. A partnerség keretében többféle rendezvény, program és játék várja majd a könyvtárlátogatókat a közeljövőben.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.