Bulvár

Váratlan bejelentést tett Azahriah + videó

Váratlan bejelentést tett Azahriah + videó

Vasárnap délután rendkívüli belejelentést tett YouTube-csatornáján.

2 órája
Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Váratlan bejelentést tett Azahriah + videó

Azahriah a YouTube-oldalán jelentette be, hogy egy „darabig felszívódik”, de a rajongóknak nem kell aggódniuk, mert november végén érkezik a Mi vagyunk Azahriah című film, amely a fiatal zenész történetét mutatja be.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás. 

 

Baukó Attila, aki Azahriah néven vált ismertté, az elmúlt években számos sikert ért el, és október 2-án bemutatták a film előzetesét.

A film 2024. november 28-án debütál, de Azahriah fontosabb dátumokat is bejelentett. A zenész elmondta, hogy most pihenni, helyretenni dolgokat, gondolkodni és fejlődni szeretne. Megköszönte követőinek az elmúlt három év pörgését, és tanácsolta nekik, hogy keressék meg saját útjukat.

Jelenleg egy európai turnén van, amelynek utolsó állomása november elsején Prágában lesz.

Azahriah emlékeztette rajongóit, hogy a róla szóló film november végén kerül a mozikba, mielőtt egy hosszabb időre visszavonul.

Érdemes megjegyezni, hogy idén nyáron a SZIN fesztiválon is fellépett Szegeden, bemutatva tehetségét a nagyközönség előtt.

Azahriah a YouTube éves hazai toplistáján közönségkedvenc lett összesen 311 millió megtekintéssel, az introvertált dal az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotify-on, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.