Szórakozás

Sold out - Megtelt a SZIN (Galéria)

Sold out - Megtelt a SZIN (Galéria)

2023. augusztus 26., szombat
Sold out - Megtelt a SZIN (Galéria)

Teljes teltház várta az előadókat a SZIN harmadik napján, minden jegyet és bérletet eladtak a pénteki koncertekre. Már este 7 előtt olyan tömegek várakoztak a bejutásra, hogy a sor végre csaknem a ligetnél volt, illetve a Belvárosi híd másik oldalán is szép számmal gyűlt a tömeg. Szabályosan még egy gombos tűt sem lehetett elejteni a Partfürdő területén.

Azariah, Majka és Timmy Trumpet. Már ha csak ennyit mondanánk teljesen érthető lenne, hogy miért is volt ilyen hatalmas az érdeklődés és a megindulás. Azonban még mellettük is számos kiváló előadó lépett fel a fesztivál tegnapi napján.

T. Danny, Margaret Island, Dzsúdló és a Bohemian Betyars is színpadra lépett többek között még, sőt mi több, hatalmas bulit is csapott a Partfürdőn.

A pénteki nap magasan verte az előző kettőt. Összességében voltak annyian szerda-csütörtök este a Partfürdőn, mint a tegnapi napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.