Bulvár

Hatalmas bulit csaptak Balázsék a Dóm téren

Hatalmas bulit csaptak Balázsék a Dóm téren

2017. december 6., szerda
Hatalmas bulit csaptak Balázsék a Dóm téren

Csípős beszólásokkal tarkított, hanghibában és játékokban gazdag volt a Rádió1 szegedi kitelepülése.

Délután ötkor több százan várták a Dóm téren a magyar rádiózás három fenegyerekét Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit. Utóbbi egyébként vonattal utazott Szegedre, és egy őrűltnek tűnő rajongója is vele utazott. A Dóm tornyából hallatszó harangszóhoz hozzá is fűzte, hogy harangoztak a konkurenciának.

A rendkívüli délutáni adás tehát ugyanolyan csípősre sikeredett, mint azt reggel már megszokhattuk tőlük. Feri volt a közönség riporter, aki találomra szólította meg az üvegstúdió előtt táborozó hallgatókat. Egy nyugdíjas, ötvenedik házassági évforduló előtt álló házaspárral többek között a szex fontosságát taglalták.

Nem volt rossz buli, hiszen többen értékes nyereményeket, olajsütőt, mikrohullámú sütőt és bögréket nyertek a fiúktól élő adásban. A helyszínről mi is több ízben jelentkeztünk be

a Facebook-oldalunkon

. https://www.facebook.com/szegedma/videos/1911048518924688/  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.