Bulvár

Daganatos betegeknek adja haját a Nemzet Szépe

Daganatos betegeknek adja haját a Nemzet Szépe

2017. július 26., szerda
Daganatos betegeknek adja haját a Nemzet Szépe
SZP_9515

Munkahelyén, a szegedi sebészeti klinikán lepték meg udvarhölgyei és a verseny közönségdíjasa a Nemzet Szépe 2017-es győztesét, Kis Gabriellát. Az ápolónőként dolgozó szépség körbevezette barátnőit az intézményben és mesélt a korábbi daganatos betegségéről is.

Gabriella

egy hosszú, kimerítő 12 órás műszak végén fogadta a lányokat a kórházban, ami meg sem látszott rajta, mosolya és kisugárzása legalább olyan gyönyörű volt, mint a júniusi verseny napján.

Antal Édua

második udvarhölgy,

Biba Kitti

első udvarhölgy és a szintén szegedi származású szépségdíjas Hegedűs Nikolett közösen varázsolt egy kötést a győztes karjára, miközben ő rengeteget mesélt az elmúlt hetek eseményeiről, majd azután viccesen megmérte az egyik lány vérnyomását. A szépségek megbeszélték egymással, hogy a jövőben közösen látogatnak majd el daganatos betegekhez, hogy lelkileg segítség őket a gyógyulásban. Kis Gabriella maga is sikerrel legyőzte a rákot, és azt tervezi, hogy megválik a betegek javára a hajkoronájától. „Szeretném majd levágni a hajamat. Sokan pénzt csinálnak ebből, de én parókát csináltatnék belőle egy alapítványon keresztül, amit mindenképpen egy fiatal tinédzser lánynak ajánlanék fel. A paróka nem kényelmes, de magabiztosabban lehet kilépni vele az utcára” – mondta el a Nemzet Szépe. Hozzátette, az ő történetén keresztül szeretne erőt adni másoknak. „Jobb benyomást tud kelteni egy olyan ember, aki hasonló dolgokon ment keresztül, a betegek jobban megfogadják a tanácsokat. Együtt dolgozom egy alapítvánnyal, akik veszélyeztetett gyerekekkel foglalkoznak. Ők például élményekkel szeretnék az életben maradást támogatni. Ez lehet egy hírességgel való találkozás, tárgyi ajándék, ezáltal segítenek, hogy a gyerekek szeressenek élni.” A városban és kórházban egyaránt nagyon közkedvelt és népszerű Kis Gabriella 2018-ban bemutatkozhat a MissNation’s Beauty világversenyen is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.