Bulvár

Tányéron a szerelem új ízei + FOTÓK

Tányéron a szerelem új ízei + FOTÓK

2017. február 18., szombat
Tányéron a szerelem új ízei + FOTÓK
hazassag_hete_vacsora019kf

Új értelmet nyert a vacsora édes kettesben kifejezés, ezúttal ugyanis kellemes tizenkettesben költötték el a romantikus fogásokat a Házasság hetéhez csatlakozó párok.

Kétségkívül nincs is annál romantikusabb, mint amikor a párunk lep meg minket saját készítésű menüjével, de lássuk be, nem minden férfinak áll jól a fakanál, illetve csak erős túlzással lehetne romantikus vacsorának nevezni a igyekezettel készült, egyébként dicséretes rántottát - megint. Olykor szeretünk kirúgni a hámból, még különleges alkalom sem kell hozzá, csak elengedni magunkat, és enni egy finomat a vágykeltő ételsorból. A hangulatot idézve fedezte fel a szerelem új ízeit hat, 25 éve boldog házasságban élő pár pénteken, az újszegedi Fokoláré Mozgalom Közösségi Házában. Már második alkalommal szerveztek romantikus vacsorát a szerelmeseknek, a Házasság hete rendezvényei közül eddig ez bizonyult az egyik legnépszerűbbnek. Nem is csoda, hiszen a vendégeket olyan romantikus vacsorasor várta, ahol minden fogás fantázianevet viselt. Már a welcome drink is beszélgetőtémát adott, a párok csak azután koccinthattak, hogy kedves szavakkal köszöntötték egymást. Egy rövid közös programot követően a privát asztalaiknál a szerelmesek csak egymásra figyeltek. Bár azt gondolnánk, 25 év házasságban már nincs mit megbeszélni, hiszen a párok szinte olvasnak egymás tekintetében, és a legapróbb rezdüléseket is képesek dekódolni, az este bebizonyította, hogy nem szabad elhamarkodottan ítélni. Talán a sokadik évfordulójukat megélt házasok tudják leginkább, milyen fontos odafigyelni a párunkra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.