Bulvár

Group'n'Swing a Kisteleki Búcsú- és Aratóünnepen

Group'n'Swing a Kisteleki Búcsú- és Aratóünnepen

2016. augusztus 8., hétfő
Group'n'Swing a Kisteleki Búcsú- és Aratóünnepen
13442259_10153799393727862_2861102300923537569_n

A zenekar augusztus 20-án Kisteleki Búcsú- és Aratóünnepen lép fel. Ezzel kapcsolatban néhány információ az idén a 10. születésnapját ünneplő Group’n’Swing zenekarról.

Az első pillanattól kezdve a swing és boogie műfajok iránti rajongás kovácsolja össze a zenekart, alakította a csapatot ezen magyar nyelvű szöveggel megfűszerezett műfajok egyedülállóan értő képviselőjévé. Dalaik az értő fülű és a szimplán felüdülést, szórakozást kereső hallgatók számára egyaránt remek kikapcsolódást nyújthat. És ha már koreográfia: a zenekar élő koncertjei egy új kezdeményezésnek köszönhetően az idei évben még komolyabb élményt ígérnek, hiszen a zenei impulzusokon túl a közönséget a csoportos tánc örömével is megajándékozzák: videóik révén bármely érdeklődő előzetesen elsajátíthatja az egyes dalokhoz tervezett tánc koreográfiákat és tudásával tagja lehet az eseményeken spontán formálódó Group’n’Dance csoportoknak. Speciálisan a hétköznapi problémákra reflektáló, az énekes páros duettjeire (

Mihályi Réka

és

Magyar Bálint

) kihegyezett dalszövegeik, karakteres előadásmódjuk teszi utánozhatatlanná a csapatot. A gárda minden egyes tagja kiveszi a részét a közös munkából az zenészek egyedi szóló produkciói, vagy éppen az egyes dalokhoz kötődő koreográfiái teszik felejtethetetlenné a színpadon látottakat. A zene országútján töltött évtized számtalan koncertkilométert és zenei sebességváltást jelentett mind a tagok mind a rajongók számára, azonban egy dolog állandó maradt, amelyet a zenekar művészei minden alkalommal kihangsúlyoznak: „Nekünk a közönség a fontos.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.